Norsk
Blog
Windows has encountered an error

Windows has encountered an error

Fuckings frustrert!

Om jeg begynner på starten eller slutten spiller ingen rolle fordi jeg er i midten av alt. Noen ganger takler ikke Windows alle prossessene du kjører på en gang og harddisken spinner ikke så fort som den burde og du har ikke tilstrekkelig med RAM. Prosessoren jobber på spreng mens skjermekortet gjør sitt beste for å sende informasjonen ut på skjermen så jeg slipper å jobbe i blinde. Midt i alt dette skal et stakkars lite hovedkort koble alle disse prosessene sammen og sørge for at alt, inkludert Windows er oppgående. "This is Windows, and it's ending one process at the time"

Når ting lugger og lagger kan det fort sende deg inn i en verden full av frustrasjon og depresjon. jeg prøver rolig å klikke ut programmet som har sluttet å fungere, men til ingen nytte. Jeg er fortsatt rolig og åpner task manager med et åpent sinn. Dette er en dans på roser, det er ingen ting å klage over. Alt kommer til å bli bra. Der ja, "Not Responding" står det. Jeg trykker "End Task" med ett smil og venter stille på at Windows skal komme tilbake til normalen. Venter. Venter fortsatt... Prøver å trykke "End Task" en gang til, kanskje den ikke oppfatta det første gang. Venter, venter og venter, men ingen ting skjer. Jeg trykker nå intenst på "x" knappen til det gjeldende programmet, men det ser ikke ut til å bli bedre.

Jeg hører harddisken jobbe på spreng og for hver gang disken spinner en gang rundt øker frustrasjonsnivået mitt. For the love of fucks sake! Take forever!

Dette går ikke! Depresjonen kryper oppover legga mine. I et siste forsøk prøver jeg rett og slett å restarte maskina. Klikker på flagget nederst til venstre. Venter. Venter. Venter. Klikker et par ganger til. Venter. Venter og venter. Så popper menyen opp, men legger seg ned igjen fordi jeg klikka en gang for mye. Fuck! Arse! Jeg trykker en gang på flagg-knappen og går opp og baker meg en kake jeg kan trøstespise mens jeg venter.

Eine halbe Tasse Staubzucker
Ein Viertel teaspoo Salz
Eine Hash-türkischen knifetip
Ein halbes Pfund Butter
Ein Teelöffel Vanille-Zucker
Ein halbes Pfund Mehl
150 g gemahlene Nüsse
Ein wenig extra Staubzucker
... und keine Eier

In eine Schüssel geben
Butter hinzufügen
Fügen Sie den gemahlenen Nüssen und
Den Teig kneten

Form Augapfel-size Stücke aus dem Teig
Roll in den Puderzucker
Und sprich die magischen Worte:
"Sim Sala Bim Bamba Sala tun saladim"

Auf ein gefettetes Backblech und
Backen bei zweihundert Grad für fünfzehn Minuten

Når kaka er ferdig og jeg kommer tilbake til Windows er startmenyen oppe. Yes! Jeg beveger pila til "Shut Down" og med en stø hånd venstreklikker jeg på knappen. Den reagerer med en gang, dette virker lovende. "Some programs must be closed". Force shutdown, damnit! Men det er til ingen nytte. Jeg strekker meg etter resetknappen, men til min fortvilelse så finnes det ingen resetknapp. Jeg har det jeg har, og that's it.

Bytt ut "Windows" med "Your life" eller noe i den duren, så får du en kanskje en viss anelse om hva teksten egentlig handler om.

HQ