Norsk
Blog
Den beste bloggen på internett!

Den beste bloggen på internett!

Yes! Du klikka på linken! I win!

Dette er den beste overskriften du kan bruke på hva som helst, bare bytt ut "bloggen" med hva det måtte være du legger ut.

"Best video on the internet!!"

Sjansen for at det er en god video er ikke så stor en gang. Det eneste som er mer effektivt er å inkludere ord som "nude", "naked" og "porn", gjerne i kombinasjon med en eller annen verdiløs kjendis som er like spesiell som sandkorn på en sandstrand.

Men for at jeg ikke skal få dårlig samvittighet for å velge denne tittelen som gjorde at du klikka på bloggen (ikke at jeg hadde fått dårlig samvittighet uansett), så har jeg valgt å skrive om den beste bloggen på internett! Hvertfall den mest populære norske bloggen på internett...

Den beste bloggen på internett tilhører Therese Charlotte, en norsk og blond jente på 17 år som liker hundevalper. Denne bloggen inneholder utrolig masse interessant informasjon om denne spesielle, men likevel normale norke tenåringen som jeg og mange andre norske jenter og gutter syntes er godt lesestoff. Det som er så kult med denne bloggen er at Therese kan få kjedelige ting som et par hvite nikesko til å bli utrolig spennende. Hell, jeg får lyst på sånne sjæl ass, tror jeg må kjappe meg å bli ferdig med bloggen min så jeg kan komme meg til butikken og få tak et par av disse skoa. Det er et must!

Livet mitt er ikke nok lenger, jeg må daglig lese om andres daglidagse sysler. Jeg misunner deg Therese, jeg misunner deg så jævelig! Du er så pen og sånt! Livet ditt er så utrolig spennende at jeg er nødt til å lese om det daglig selvom jeg ikke kjenner deg. Jeg har ikke møtt deg engang, men jeg vet vi hadde vært kjempegode venner. BFF til og med <3!

Her er linken til verdens beste blogg, håper du får like mye glede ut av den som meg!
http://tcmn.blogg.no/

HQ