Norsk
Blog
Så mye om ingenting

Så mye om ingenting

Men det er da noe

Føler for å skrive om noe skikkelig fett, men tror jeg blir nødt til å ta det neste gang. Se her ja, bygger opp spenning nå ass. Nå tenker du vel at du like så godt bare kan stoppe å lese nå, og heller vente på min neste blogg som skal annkomme mellom 1. og 2. januar, og du kan forsåvidt det, men da går du glipp av min fantastiske mimring! Så for all del, fortsett å lese, dette blir bra, bare ikke like bra som neste gang.

Før jeg setter skikkelig igang må jeg bare få ut noe jeg fant ut igår kveld; grafikken i spill blir egentlig bare dårligere og dårligere. Hvis man tenker litt baklengs, that is. Husker du når du var en liten gutt eller jente og spilte Spyro på PS One, eller når du var litt eldre og spillte Halo 2 på Xbox. Jeg husker godt hvor bra grafikk det var når jeg spilte Spyro hos en kompis for lenge sida, men hvis du ser tilbake idag er grafikken mye dårligere enn du husker. Eller ta Halo 2, et ganske godt eksempel egentlig. Først kom Halo: Combat Evolved, du synes sikkert grafikken var utrolig når det først kom ut. Så etter noen år kommer Halo 2, på samme konsoll, og teksturene i Halo: CE ble fort veldig lite detaljerte i forhold til Halo 2 som jeg synes så ganske utrolig ut back in the day. Grafikken som en gang var helt utrolig er nå å ansees som dårlig. Og sånn vil det nok fortsette en god stund til. Si om noen år, neste generasjons konsoller har vært ute en stund og utviklerne har lært seg hvordan de skal gjøre ting skikkelig. Sammenlign Uncharted 3 med Uncharted 5/6, det konsollspillet som trolig har best grafikk idag ser sikkert flaut ut i forhold.
Men nok om det

Jeg finner ikke kreativiteten min akkurat nå. Har som nevnt i forrige blogg et lite prosjekt på gang, men det er fortsatt i idefasen. Det dreier seg om et filmprosjekt som jeg skal laga i fritida, men det har stansa litt i jula. Rett før juleferien skreiv jeg et handlingsreferat for filmen som har fått arbeidstittelen "Facepalm", men jeg føler at det ikke holder mål. Det er noen ideer der som skal være med videre, men det kommer ikke til å funke som bra som jeg følte da jeg skreiv det. Sinnstilstanden min er som en berg og dalbane så det er ikke alltid så lett å skrive noe. Det er bra den ene dagen så er det ræva dagen etter, må prøve å plukke ut delene som alltid holder mål.

Det har desverre blitt dårlig med skriving i ferien, har fått skrivd ned en intro jeg føler kommer til å funke greit. Selve ideen bak filmen kom jeg på i sommerferien. Det var orginalt 3 småfilmer som hang løst sammen og tok for seg en del tanker jeg hadde på den tida, som jeg forsåvidt fortsatt har surrende rundt i hodet, men jeg har valgt å inkludere dem i noe større. Hvordan jeg skal gjøre det har jeg ikke bestemt meg for enda. Tenkte også jeg skulle få lurt inn en del poesi inn i filmen. Skrev et dikt seint en kveld for en stund tilbake da jeg kom hjem en dag og følte kreativiteten boble. Leste det idag og med litt bearbeiding kan det funke som faen.

Men nå får nok være nok og jeg runder av her. Tror jeg kommer til å ha en slags produskjonsdagbok her på GR, mest for å få ned tankene mine, men da har de som kanskje synes dette er litt interessant en sjanse til å følge med på utviklingen av min første film.
Det virker kanskje litt uintereassant akkurat nå, har ikke akkurat delt noe særlig info om handlingen, men det kommer, ikke i neste blogg, men den etter der igjen.

Peace!

HQ