Norsk

Min historie om konsollene

Skrevet av Drake78 den 9 september 2009 klokken 12:34

Min historie om konsollene

Jeg sitter her og tenker på mine consoler Og litt historie om dem

Litt historie
I mine øyne har Sony playstation gjordt noe nytt i hver genersjon. I Japan 3 desember 1994 og nord Amerika 9 september fikk jeg litt info om Ps1 og gledet meg som en unge på hva Sony kunne komme med. I 29 september 1995 kommer den kjente ps1 til Europa. Samme år får jeg min ps1 til jul. Jeg husker at jeg spillte mye den jule kvelden og min onkel er helt hekta på Wipout demoen. Jeg var helt forelsket i min ps1. Og koste meg veldig mye med consolen min. Ps 1 komme med noe nytt til consolen og det var bruke av CD til spillene. Dette var en fantastisk brudukt og veldig higend. Sony playstation spille industrien CDen dette var et veldig bra produkt.

I år 2000 kom Playstation 2 ut
Det gikk 2 år før jeg kjøpte min ps2. Var blitt veldig mye gaming Pc men jeg kunne ikke holde meg. Jeg måtte ha meg en ps2. Ps2 var helt fantastisk med sin dvd spille innebygd.
Det samme året hadde jo spille industrien markedet skjerpet seg kraftig og Nintendo kom på banen med sin nyere spillekonsoll som hadde mye større plass på spillen enn Playstation2 hadde, men her var spillet ganske "barnslige" og de var typiske barne spill.
Men denne generasjonen fikk vi også xbox som var på lik linje en konkuranse til ps2. Men denne generasjonen var dem forsent ute med sin xbox. Og jeg hadde både ps2 og xbox. Jeg digget halo som jeg spillte om og om igjen.

Men så etter og ha spillt veldig mye xbox. Fikk jeg info, om en consol som skulle komme ut som het xbox360. Det virket veldig tøff ut med alt dette online tingene dem lovet meg.
Så 2006 kommer xbox360. Samme dag er jeg i butikken og skaffer meg en xbox360. Også måtte jeg jo ha et HD tv så pengeboken min svir godt den måneden. Jeg er igjen forelsket. Xbox360 leverer noen veldig nytt får meg. Og jeg får veldig mangen spille timer på min xbox360. Men mars 2008 kommer jo ps3. Og den ser jo veldig bra ut og jeg vil jo ha en ps3 på gurnn av kraften og blu ray og alt det andre man skulle kunne gjøre. Men min xbox360 er jo en fantastisk consol. Så jeg venter. Men samme år i desember 2008 kjøper jeg meg en ps3. Men jeg fikk også en wii samme til jul samme året.
Jeg sitter jo og ser at jeg har jo nå 3 consoler og plus en kraftig gaming pc. Og jeg tenkte. Hva skal jeg med så mangen consoler. jeg kommer aldri til og ha tid til og spille på alle sammen om jeg har så mangen consoler. Så jeg gikk og bytter inn min xbox360. Så jeg treger litt på.
Nå i dag tenker jeg at ps3 har mye bra og komme med, men dem må jobbe mer får og lage et bedre samfunn. Som er mer sosialt får gamere. Ps3 har ikke en enkel consol meny. Og dem må jobbe veldig fort fram over. Får dette har ikke den samme suksesen til nå, som ps1 og ps2 hadde .

Innsendt av: Drake78

HQ