Norsk
Blog
#O2K Cops

#O2K Cops

Skrevet av Duck Song den 11 mai 2014 klokken 21:10

Dette er en av de beste minnene jeg har i gaming.

Jeg og to av mine kompiser (1 og 2) bestemmer oss for å spille Garry's Mod Rollespill-server. Vi blir til Civil-Protection. Eller Politimenn på godt norsk.

Vi bestemte oss for å leve inn i rollen og vi begynte å patruljere gatene. Plutselig ser vi en mann med lilla lue komme opp fra kloakken. Han legger 1 ned i bakken å han begynner å voldta han... Brutalt.

Jeg og 2 klarer ikke å gjøre noe annet enn å begynne å le. Mens 1 ligger der ydmykt. Etter at han kriminelle var ferdig med gjerningen sin så begynner vi å skyte etter han. Han slapp unna så vi måtte manhunte han. Vi mistenkte at han hadde gjemt seg i en våpenbutikk så vi tok frem battering-ram'en våres og gjorde oss klare til å slå ned glassveggen som stod i veien. Plutselig så kom eieren av bygget ut. Han prøvde å forklare oss at det ikke er noen andre der. Men det var for sent.

Vi slo ned veggen og den falt ned å moste butikkeieren. Igjen så begynte vi å le som bare det. Vi bestemte for å stikke fra serveren etter det for å slippe trøbbel.

HQ