Norsk
Blog
Alt og ingenting - mest ingenting.

Alt og ingenting - mest ingenting.

Skrevet av Espectro den 19 september 2010 klokken 12:06

Hei, hei! :)

Begynner å bli lenge siden sist nå, må nok begynne å blogge litt mer igjen, men det sier jeg jo alltid. Skjer sjeldent at jeg gjennomfører planene om å blogge for tiden, så derfor tenkte jeg bare å skrive den her for å ha noe å gjøre, og for å vise frem banneren min. Morsomt konsept med banner altså.

Men uansett...

Her skjer det ikke så alt for mye om dagene. er travelt opptatt med skolen for tiden, og det er jo i og for seg bra det, men skole er ikke akkurat det morsomste man kan drive med. Nå har det seg jo slik at jeg går andre året på VGS og linja er Medier og Kommunikasjon, akkurat som i fjor. Utrolig gøy å gå medier og kommunikasjon, mye å gjøre, men veldig gøy.
Ellers er det ikke så mange andre ting som jeg vier fritid min til annet enn dårlige såpeoperaer som jeg bare ikke klarer å la vær å se på. Snakker selvfølgelig om Hotel Cæsar og Home and Away (for å bare nevne noen av dem), burde nesten ikke vært lov til å se på sånn drit, men likevel klarer jeg ikke å slutte. Blir dessverre lite tid til ting som jeg faktisk vil, som for eksempel; GR, skriving av anmeldelser, blogger osv og ikke minst spilling.

Men ey! Skal jo ikke klage, jeg koser meg jo med å skrive to-tre oppgaver i uka hvorav alle er på rundt fem sider i word med linjeavstand 1,15. Thumbs up for den! Men man skal jo lide mye for kunnskapen, og skjønnheten for den saks skyld, ikke at jeg er så spesielt opptatt av sistnevnte om dagene at det gjør noe, men.

Det hender dog at jeg får tid til å sette meg ned foran en konsoll et par minutter (spiller istedenfor å gå på do når jeg tar pause fra leksene). Når jeg får satt meg ned med kontrollen i hendene er jeg veldig snar med å dra opp det overraskende bra og gøyale Toy Story 3-spillet, stor positiv overraskelse der altså. Hadde aldri trodd at et "rent" filmlinsens-spill skulle bli så morsomt og godt gjennomført, så (street?)cred til Avalanche Software der altså. Har nok gått med en del timer...kremt*....minutter i Toy Story-verdenen der, ja, mesteparten i "Toy Box-mode", som er en veldig artig og morsom modus. Men nå skal jeg ikke snakke for mye om Toy Story 3-spillet, da kunne jeg jo like godt skrevet en anmeldelse, og det har jeg hverken lyst eller tid til for øyeblikket, så nok om det.

Ellers forventer jeg å game en del i oktober og november, om ikke leksene kommer meg i forkjøpet nok en gang, selvfølgelig.-.- Fire av de spillene jeg venter mest på for tiden dukker jo opp i butikkhyllene de to månedene. Jeg snakker selvsagt om Castlevania: Lords of Shadow og Medal of Honor i oktober og i november, James Bond: GoldenEye Wii og James Bond: Blood stone. Mye å se frem til med andre ord. Dette er alle fire spill jeg har meget stor tro på, noen mer enn andre, men sterk tro på alle sammen. Kommer nok også til å kjøpe FIFA 11, men det er ikke så sikkert som med de andre.

Nå har jeg egentlig ikke så mye mer meningsløst å si, så tenker at jeg skal spare dere for mer tortur. Er så trøtt nå at jeg uansett ikke vet hva jeg skriver, klokka er tross alt: 01:15 og da tenker jeg ikke helt klart. Tenker jeg venter med å legge ut denne bloggen til å morgen, må lese gjennom i morgen for jeg kan jo ha nevnt litt av vært her som ikke burde stått på trykk. Så da skrives vi når (om) dere ser denne bloggen i morgen en eller annen gang, men for deres skyld håper jeg dere ikke ser den. Haha!

God natt og god dag! :D

HQ