Norsk

Er det på tide å dødlegge Call of Duty?

Skrevet av Falkenkrest den 18 august 2019 klokken 11:47

Nå er vi her igjen snart, nytt CoD spill er snart på trappa og hva betyr det? Jo, det betyr at ett annet CoD spill mister spillere og det nye spilles mest. Men er det ikke snart på tide å si stopp?
Hvert år kommer det ett nytt av dem. De er stort sett like, bare sett i forskjellige eraer. Men, blir det satt i fremtiden, hater alle det, kommer det en liten ny ting, hater alle det og hvis det blir helt likt som da alle elsket det, hater nesten alle det da også.

I år kommer det ett nytt ''Modern Warfare'' og mange fikk hakeslepp og hylte av glede, men mange ikke var like glade. De fleste som ikke ble glade var dem som sa ''Det finnes allerede Modern Warfare''. Men sånn vil det alltid være.
MEN...Neste år igjen er det allerede avslørt at det er BLACK OPS (!!!)5(!!!) som kommer, og den vil være satt til den kalde krigen (RYKTER), men alle vet at Black Ops 1 er satt der og da vil jo dette bli en reboot av den eller en remake.

SÅ...er det på tide å legge COD serien DØD? Min personlige mening er at om den ikke klarer å finne på noe nytt som alle liker, får dem legge serien død og enten slippe favorittspillene i en remaster-pakke eller lage ett HELT spill som inneholder alt fra hele serien hitill.

Takk for meg!

HQ