Norsk

Eksempel på kjipe folk:

Dette her er en blogg som jeg hadde lyst til å skrive for lenge siden. Her skal jeg bare snakke om en liten episode som skjedde med meg på en multiplayer match på spillet Far Cry 2.

Så alt startet helt fint, med en match kalt Catch the Diamond (Det var noe sånt det het i hvertfall!). For en gang skyld så gjorde jeg det faktisk veldig bra og var på første plass gjennom flere perioder i spillet. Yup, alt gikk som smurt og jeg følte meg som en konge imens jeg slaktet fienden og fikk scoren opp i været! MEN, nå som jeg er ferdig med den værdiløse skrytingen, så må jeg så klart komme til den negative delen!

Jeg var litt over halvveis inn i spillet da noe merkelig skjedde! Uten å ha gjort noe galt, poppet det plutselig opp på skjermen: "*GamerTag* has voted to kick you".
Jeg ble helt forferdet når jeg så det. Jeg hadde liksom for èn gangs skyld klart å gjøre det litt bra på en match og så vil noen plutselig kicke meg?! Uansett, ble det utrolig nok hele 50% som ville kicke meg, og 50% som faktisk skjønte at jeg ikke hadde gjort en dritt! Kicket ble uavgjort og jeg kunne fortsette å spille. MEN SÅ KLART, så måtte denne f***s DrittJ****** slå tilbake igjen og VOTE for å kicke meg igjen! Jeg merket fort at folk hadde fått nok av forspørselen og når resultatet kom fram på skjermen var prosenten av folk som ville kicke meg hele veien opp i 100%! Så rett som det var ble jeg kicka, mistet all XP som jeg fikk på spillet, og fikk en rival som jeg ikke en gang husker navnet på! Makan til uforskammede folk, sier jeg, bare! Noen av dere som leser dette har sikkert hatt i hvertfall èn episode lignende til denne.

Det er bare å kommentere om episoder eller lignende. Det er også greit med kritikk (alt er altså tillatt!). Helst positive, altså!

PS: Igjen, som sagt i andre blogger, unnskyld for alle skrivefeil og om bloggen var kjip. Dette var bare noe som jeg hadde lyst til å skrive om på lenge. Så unnskyld til dere som ikke likte det!...

HQ