Norsk
sommerferiens forbannelse

sommerferiens forbannelse

Skrevet av Gimegkos den 3 juli 2008 klokken 14:49

ja, du hørte riktig. sommerferiens forbannelse. Høres ut som en skikkelig cheesy skrekkfilm, men jeg er helt seriøs

Om sommeren blir det varmt, det vet vi alle, og jeg og sikekrt mange andre har da store problemer med å sove om kvelden. Så, hva skjer da? Det er jo sommerferie, så vi er lengre oppe, og varmen holder oss oppe, så vi blir våkene lenger. Så det blir enda mer vansklig å sove neste natt igjen. Dette gjentar seg i en ond sirkel.
Du kommer helt ut av døgnrytmen, og natt blir plutselig dag.

Så i går natt fikk jeg ikke sove i det hele tatt. Jeg sov uten noen form for dyne eller pledd elelr noe som helst. Jeg leste et blad, ingenting. Jeg skrudde på pcen og så på youtube fra senga. Ingenting. Jeg så på tv, ingenting. Jeg drakk varm melk, ingenting.
Hva hjelper egentlig? Jeg har dette problemet hver sommer, den eneste gangen jeg har sovet godt om sommeren var når jeg var på karpathos i Hellas. Der var det enda varmere.
Jeg er en merkelig person.

Vent, det er mer en bare søvnmangel som plager meg med sommeren. Det er også MYGG! Jeg har, vent litt, la meg telle... Jeg har 27 myggestikk på begge armene. Jeg ser ut som et krigsoffer på armene. Jeg tror at myggene her i norge tiltrekkes av blodet mitt, mens utenlands mygg lar meg være i fred mens andre plages til døde av de. HVA ER GALT MED MEG? Liker ikke sommeren meg, kanskje Norge vill presse meg ut av landet med søvnmangel og myggestikk? Blæh, sommeren blir ikke noe bedre når pcen blir varm av alt varmen, og i tilleg varmer opp rommet mitt.

Så, jeg vet jeg ikke er den eneste med disse probleme, vennligst post i kommentarene med tips til å sove bra om kvelden og ikke få myggestikk. En slags "Survival guide: Sommer" opplegg. Jeg tok meg til og med tid til å tegne en tegning som forklarer.. "DEN ONDE SIRKELEN". Made by undertegnede i MS paint.

That's all, folks!
-Gimegkos

HQ