Norsk
Blog

Sommeråpent?

Skrevet av Glorfindel den 15 juli 2014 klokken 22:16

Alle har vel sett NRK's seersuksess: Sommeråpent. Programmet med spennende gjester, kulturelle fenomener og god stemning. Hvis ikke, så er det egentlig ikke så farlig. Det er nemlig ikke det jeg skal snakke om.

Som mange sikkert har merket, har forumet lenge vært i en liten nedgangsperiode rent aktivitetsmessig. I disse dager kan det dog være forståelig. Folk er kanskje bortreist eller har lyst til å drive med andre ting i ferien sin, spesielt når det er 10 x varmere ute enn det er inne. I tillegg er vi inne en tid med relativt få spillutgivelser. Allikevel er det ikke helt dødt her inne og det bølger innimellom litt i noen tråder.

Nattråden er en av de mest aktive trådene og har vel nesten vært det helt siden den ble opprettet. Dette er tråden hvor man kan slippe seg litt løs, kanskje dra en spøk eller to. Eller tre. Allikevel er det kanskje ikke alle som har mulighet eller lyst til å sitte oppe til langt på natt, selv i en ferie. Derfor tenkte vi nå å foreslå at Nattråden holdes døgnåpent de resterende ukene av sommeren. Allikevel oppfordres det til at lengre, spesifikke diskusjoner tas i de rette trådene, for å ikke skape inflasjon i én tråd. Muligheten er jo også til stede for at tråden skifter navn i denne perioden.

Vil gjerne at dere kommer med en tilbakemelding om hvorvidt dette er ønskelig eller ikke.

Sommeråpent?

HQ