LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog

      2014: De heteste spillene ut året.

      Skrevet av Glorfindel den 13 august 2014 klokken 18:52

      Sommeren har vært heller laber på lanseringsfronten, men nå er nok en spillhøst i anmarsj og det står ikke fint lite på menyen heller. Her de fem jeg ser mest frem til:

      Tales of Xillia 2:

      Fjorårets Tales of Xillia traff midt i blink og derfor ser jeg veldig frem til det som skal være en direkte oppfølger til spillet. Tales of Xillia 2 vil introdusere to nye hovedpersoner, men samtidig også by på et gjensyn med gjengen fra originalspillet. Når jeg også vet hva Tales serien generelt har å by på, kan jeg ikke annet enn å glede meg til neste uke og det som vil bli (eller forsåvidt har blitt) høstens første innkjøp.

      Assassin's Creed: Unity

      Etter et fantastisk møte med spillserien gjennom Black Flag i fjor, en nylig gjennomspilling av resten av serien, samt å være godt i gang med andre gjennomspilling av førstnevnte, seiler Unity opp som et av spillene jeg gleder meg mest til i høst. Nye og forbedrede gameplay-elementer, mulighet for Co-Op spilling, samt setting i en spennende tidsperiode, bidrar stort til dette.

      Dragon Age: Inquisition

      Inquisition er et spill jeg er spent på av flere grunner. Ikke nødvendigvis fordi jeg blodfan av forgjengerne (som jeg heller ikke kan skryte på meg å være), men fordi det virker som et ambisiøst spill det er blitt lagt mye arbeid ned i. BioWare er så opptatt av å gi en best mulig spillopplevelse, at de utsatte lanseringsdatoen til midten av november. Men med en nylig avsløring om at spillet tar godt og vel 150 timer å gjennomføre, er det kanskje greit at det ikke kommer helt enda ...

      Super Smash Bros. - Wii U

      Smash Bros. spillene er titler jeg har brukt mye tid på gjennom årene, spesielt GameCube klassikeren Melee. Derfor er også forventningene til det nye spillet høye. Spillet virker å bli større, penere og bedre enn noen gang og selv om det enda er noen karakterer jeg gjerne ville hatt med, er det nok potensial allerede til å gjøre dette til et av årets beste og mest underholdende spill. Dog kommer jeg nok til å nøye meg med Wii U versjonen.

      World of Warcraft: Warlords of Draenor

      Warlords of Draenor er den femte tilleggspakken til MMORPG spillet World of Warcraft og således ikke en enkeltstående spilltittel. Allikevel velger jeg å ta den med i betraktningen. World of Warcraft er uten tvil det spillet jeg har nedlagt mest timer med opp gjennom årene og selv om det i dag kan gå flere måneder mellom hver pålogging, føler jeg fortsatt en sterk tilknytning til spillet. Jeg ser alltid frem til en ny utvidelsespakke og WoD lar oss blant annet se hvordan et av favorittstedene mine i spillet: Outland, så ut før i tiden. Som vanlig er det også masse nytt innhold og noe av det mest interessante er kanskje at hver rase kommer til å få oppdatert utseende. Det skal bli spennende å se hvordan det vil oppleves etter 10 år.

      Andre spill som står på innkjøpslisten

      Hyrule Warriors
      Bayonetta 2
      Call of Duty: Advanced Warfare
      Pokémon Omega Ruby
      Tales of Hearts R
      Middle Earth: Shadow of Mordor
      Assassin's Creed: Rogue
      Kingdom Hearts HD 2.5 Remix

      Hvilke spill ser du mest frem til det gjenværende halvåret?

      2014: De heteste spillene ut året.

      Kanskje har Smash Bros. potensialet til å bli årets beste spill?

      HQ