Norsk
Blog

Dag 13: Et spill jeg har spilt mer enn 5 ganger #30DayChallenge

Skrevet av Glorfindel den 30 mai 2017 klokken 21:53

I løpet av min tid som videospillavhengiginteressert, har det hendt at jeg har spilt et spill flere ganger. "Spill jeg har spilt/gjennomført mer enn én gang" er nok en kategori jeg kunne plassert flere titler i. Jeg pleier derimot ikke å føre regnskap over spillene jeg spiller, så hvor mange ganger jeg har gjennomført hvert enkelt spill, har jeg ikke fullstendig oversikt over. Et spill jeg allikevel med rimelig god sikkerhet kan si jeg har gjennomført mer enn 5 ganger, er det originale Metal Gear Solid.

Mitt første bekjentskap med spillet og serien generelt, ble stiftet i 1999, hvor jeg satt og så på hele gjennomspillingen til en venn. I mine første år med videospill, var det nemlig noe jeg kunne finne spennende. Uansett, selv i nokså ung alder ble jeg svært fascinert av spillet mystiske og dystre atmosfære, intense dialoger og ditto matchende bakgrunnsmusikk. Så mye at jeg etterhvert fant ut at jeg måtte få tak i spillet selv.

I ettertid har jeg spilt gjennom spillet flere ganger på PS1, samt den nedlastbare utgaven til PS3 og PSP. Og jaggu er det nesten like givende hver gang. Spillet er ikke voldsomt langt (ca. 11 timer) og når man i tillegg vet mesteparten av hva man skal gjøre, blir det en nokså behagelig opplevelse man fint kan gjennomføre på 1-2 effektive spilløkter.

I de senere år har jeg også nærmest hatt en tradisjon med en årlig gjennomspilling av Metal Gear Solid. Jeg har enda til gode å gjennomføre årets, så vi får se om det lar seg gjøre utover i de mer sommerlige eller kanskje også høstlige måneder.

Dag 13: Et spill jeg har spilt mer enn 5 ganger #30DayChallenge

HQ