Norsk
JEG VANT!!!

JEG VANT!!!

Yes! HitmansBullet på Gamereactor har nok en gang blitt en vinner.
Noen av dere husker sikkert tidligere i år da jeg gikk med seiersdans fra Zubimars "tema-konkurranse" for PS3-ekslusiven inFamous, og nå har jeg altså vunnet igjen.

Jeg er i jubelrus, og er derfor helt avhengig av å meddele min begeistring med dere misunnelige, felles Gamereactor-brukere.

Men hvordan jeg vant denne premien spør du, og hva er det egentlig jeg vant? Vel, historien er egentlig ganske festlig.

Det var en vanlig, mandagsmorgen i desember, og jeg sto som vanlig lystig opp klokken halv fem. Frokosten besto av Mr. Perfect havregrynsblanding med skummet melk ved siden av.
Jeg skyndte meg deretter opp på badet for å pusse tennene, men måtte studere den perfekte kroppen min noen ganger i speilet først.

Skoledagen gikk som alltid - Helt perfekt.
Jeg var aktiv og opplagt under alle klassetimene, og den eneste virkelige nedturen var at jeg måtte sitte igjen, bare for å vite at karakterkortet mitt nok en gang lå an til å bli en yatzy av seksere.

På hjemveien, da jeg synes jeg hørte noe klirring i jakkelommen, fant jeg plutselig ut at jeg hadde.. Penger! Blanke, vidunderlige kronestykker som bare ventet på at jeg skulle bruke dem på noe "fornuftig".
Og sannelig var det noe fornuftig det ble også!

Det jeg nemlig kjøpte for min samlede sum på 10 kroner var nemlig et lodd griseflax.
Og etter å ha med hjertet i halsen skrapt frem alt som var, hadde jeg endelig vunnet noe.

20. HELE. NORSKE. KRONER.

Stemningen kunne ikke bli mer episk..
På bare de få minuttene jeg hadde vært inne i butikkslokalet, attpåtil på en så utrolig hverdagslig dag, hadde jeg tjent opp den nette sum av 10 kroner.


Jeg vil nå takke dere alle farvel, og glem for all del ikke at HitmansBullet alltid vil være en vinner! Iam so awesome..

HQ