Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
The Walking Dead: Hvorfor gidder jeg?

The Walking Dead: Hvorfor gidder jeg?

Noen ganger kan jeg virkelig ikke fordra meg selv.

Jeg har en nesten nevrotisk side ved meg som nærmest tvinger meg til å avslutte ting jeg begynner på - ikke helt ulikt Kylo Ren, om du vil. Det vil si at selv om jeg begynner på et spill, en film, bok eller TV-serie og etter hvert finner ut at dette ikke er noe for meg, tvinger jeg nesten alltid meg selv til å fortsette. Hvem vet, kanskje ting blir bedre? Kan hende starten bare var dårlig, eller midtseksjonen? Tenk om slutten snur alt fullstendig på hodet i en The Usual Suspects-stil?

Med årene har jeg funnet det lettere å hoppe av spill jeg ikke helt faller for (med mindre jeg må i anmeldelsesøyemed, selvfølgelig). Det samme gjelder til en viss grad bøker, i hvert fall hvis det er snakk om bokserier. Film, anime og TV-serier har jeg derimot større problem med å gi slipp på. Backloggen er allerede langt som et vondt år, men likevel klarer jeg ikke gi slipp.

Så da sitter jeg der og piner meg selv gjennom sesong etter sesong av The Walking Dead. Hvorfor? Fordi jeg begynte en gang for mange år siden, og fordi det tydeligvis er noe veldig galt med meg.

Joda, serien har sine øyeblikk. Men det får da være måte på hvor mange dumme øyeblikk, hvor langtekkelig fortellerteknikk og hvor mye sørstatsmumling man kan klemme inn i en TV-serie? Her kunne jeg sett andre serier folk anbefaler meg, men neida ...

Uansett kjenner jeg at det snart er nok. Kanskje jeg kan vokse litt og omsider gi slipp etter åtte sesonger? Kanskje. Vi får se når høsten er over oss igjen.

Har du en serie eller lignende du egentlig ikke liker, men som du av en merkelig grunn ikke klarer å gi slipp på? Fortell oss i kommentarfeltet!

HQ