Norsk
Jeppzkis VANSKELIGE julekviss #1

Jeppzkis VANSKELIGE julekviss #1

Skrevet av Jeppzki den 6 desember 2016 klokken 18:55

Hei, alle mine venner! Jeg tenkte også å lage en julekviss når jeg så Glorfindel annonsere sin. Men siden jeg er så lat har jeg ikke orket å gjort noe med det før nå. Jeppzkis julekviss, i motsetning til Glorfindels, er vanskelig og svarene er umulig å google seg frem til. Faktisk så vil jeg anta at ingen av svarene har en fasit, da jeg ikke liker slike absolutter og er en stor motstander av slik binær tankegang. En vis mann sa også en gang at "Only a sith deals in absolutes" Noe som tyder på at Glorfindel er en sith.

Siden ingen av spørsmålene har en fasit bør svaret ditt begrunnes. Du kan selvfølgelig skrive ett enkelt ord som svar og håpe at jeg finner det bra nok, men det anbefaler jeg ingen å gjøre. Nå snakker jeg ikke om å skrive en stor tekst, men litt kan du nå iallfall skrive din late landkrabbe!

Jeg har heller ikke tenkt å lage en kviss hver dag, så ikke forvent deg det, og send meg svarene på PM.

Vinneren får ikke et valgfritt spill eller noe slikt tull, men en pengepremie på 200 kr. Helst via Vipps. Hvis du vil kan jeg også sende disse 200 kr i et brev med en hyggelig beskjed :)

Pengepremien kan kanskje bli til litt mer hvis mer enn fire personer er med nå de første gangene.

Dagens spørsmål er som følger: Hvem er den beste gitaristen noensinne?

Lagt til 2016-12-06 19:02:
Vær også forberedt på at jeg kan komme til å skrive svarene dere sender meg på PM i bloggene.

HQ