Norsk
Jeppzkis VANSKELIGE julekviss #3

Jeppzkis VANSKELIGE julekviss #3

Skrevet av Jeppzki den 13 desember 2016 klokken 00:33

Nå kommer noen av dere til å bli skuffet tror jeg. Jeg har nemlig fått med meg at flere av dere har etterspurt riktig svar på forrige kviss. Men som jeg skrev i kviss #1 så finnes det ingen riktige svar på mine spørsmål. Hvis du ble skuffet nå har du bare deg selv og sosialdemokratiet å takke.

Jeg lurer på om jeg bør anonymisere svarene deres, men da vil dere ikke vite hvorfor noen får poeng og ikke, og i en slik kviss føler jeg det er viktig at jeg begrunner min poengutdeling. Si gjerne hva du mener om dette i kommentarfeltet.

Jeg lovde også at hvis flere enn 4 deltagere ble med de første gangene skulle jeg øke pengepremien, og det gjør jeg altså nå til hele 250 (!!!!!!) norske kroner.

Forrige spørsmål var: "Hvem er den beste moderatoren på GR? Begrunn svaret ditt med minst tre setninger eller ett bilde." Her er deltagerne og noen av svarene deres:

remote: remote mener at han selv er den beste moderatoren og begrunner det med dette bildet: https://goo.gl/images/p57dZw Dette er en smule humoristisk, kanskje litt latskap, og totalt i samsvar med julekvissens ånd. Derfor får remote ett poeng. Hurra for remote!

Quinzel: Denne nykommeren (?) forstod hva det var jeg hintet til og sier at Jeppzki KOMMER til å bli den beste morderatoren. Dette er jo allmennkunnskap og kommer neppe som en overraskelse på noen her inne. Men, hun sier også at det spørres etter hvem som ER den beste moderatoren akurat nå og at det er Glorfindel. Grunnen til at Glorfindel er den beste moderatoren, i følge Quinzel, er fordi han har forstått at Jeppzki er diggbar, at Jeppzki kommer til å bli en perfekt moderator og fordi han vet at Jeppzki kommer til å styre hele forumet til slutt. Det er lov å skrive fine ting til meg i håp om å få penger folkens! Hun lenket også til to bilder av ulike kommentarer Glorfindel har skrevet til meg som beviser hans unektelige kjærlighet til meg selv. Et slikt bra svar blir det gjerne poeng av, og dette er intet unntak. Ett poeng til Quinzel! La oss også være glad for at noen endelig synes Glorfindel er noe annet enn en landkrabbe.

Sir-Thomas: I kjent stil ble Sir-Thomas litt gal når han skulle svare på dette spørsmålet og skrev en begrunnelse for hvorfor hver enkelt moderator er den beste moderatoren, og ba meg om å velge den jeg likte best selv. Dette er jo en veldig fin måte å snu min egen kviss i mot meg selv, og som dere vil finne ut snart, kanskje det riktigste svaret av alle. Jeg skulle gjerne ønske at jeg kunne skrive noen av tingene Sir-Thomas nevnte, men det er ganske enkelt ikke plass nok i denne bloggen. Derfor vil jeg anbefale Sir-Thomas å publisere meldingen i form av en blogg slik at dere kan lese de snille tingene han skriver. Dette blir det selvfølgelig poeng av. Hurra for Sir-Thomas som virkelig har funnet julegleden, og velger å dele denne med alle.

Taktikkeren: Denne karen svarer litt beskjedent at jeg er den beste fremtidige morderatoren, men at Glorfindel er den beste nåværende moderatoren. Flere har forstått at mange av på flere av spørsmålene mine kan man svare Jeppzki, og dette er bra. Han sier også til slutt at: "Remote er også snill." Og når dermed kriteriet som var minst tre setninger. Siden jeg ga ett poeng til remote for sitt bidrag, må nok Taktikkeren også få poeng.

The Cookiemonster: Kake mener The Heretic er best og sier det er fordi han er en kjetter, han lever et skikkelig dobbelt gamereactor-liv og er generelt bare best. Svaret inneholdt egentlig ikke tre HELsetninger, men fuck it, jeg må jo bare oppfordre til god oppførsel. Ett poeng til kake!

Dermed ser stillingen slik ut:

- Quinzel: 2
- remote: 1
- Taktikkeren: 1
- Sir-Thomas: 1
- The Cookiemonster: 0

HA! Nå ble dere skuffet ja, alle fikk poeng og det fantes ikke et riktig svar! Slik er livet i sosialdemokratiet, alle skal få og alle har rett!

Men jeg hadde sånn seriøst godtatt alle moderatorene og selvfølgelig meg selv som svar. Jeg er jo ikke ute etter å provosere noen eller noe slikt.

Dagens spørsmål lyder slik: Hvordan ville du ha smuglet en (ulovlig) papegøye inn til Sverige, gitt at det er grensekontroll når du først ankommer grensen?

HQ