Norsk
Jeppskis VANSKELIGE julekviss #4

Jeppskis VANSKELIGE julekviss #4

Skrevet av Jeppzki den 21 desember 2016 klokken 20:12

Yo bitches!

Beklager for lang ventetid på denne kvissen. Siden jeg har brukt så lang tid, og siden det har vært så få muligheter til å tjene poeng, kommer denne kvissen til å vare til 1. januar, eller noe sånt. Det er mulig jeg ikke har lyst til å betale 180 kr, så det er også mulig at kvissen vil vare helt til jeg går ut på dato.

Neida. Det var bare en spøk! Selvfølgelig vil det kåres en vinner av hele 150 kr! Så la oss gå videre til svarene på forrige oppgave:

Quinzel: Denne damen valgte å komme med hele tre forslag til hvordan å smugle inn en papegøye. Det første forslaget var å sette en peiler på den, få den til å fly over grensen for å så møte den igjen. Det andre forslaget var å stappe den i en boks (UTEN LUFTEHULL!) håpe at den ikke lager en lyd og at ikke grensevaktene oppdager den. Dette er jo en meget risikabel strategi for å si det mildt, og uten tvil det svakeste forslaget. Det tredje forslaget var å plassere papegøyen på skulderen din og hevde det er tolken din, siden du er stum ... Noe som kan også kanskje fungere? Svensker er jo tross alt dumme.
Det var uansett tre kreative forslag, og kreativitet belønner vi med poeng!

Taktikkeren: Denne karen kom med det beste forslaget mener jeg. Denne syke karen foreslår nemlig å kutte opp papegøyen i mindre deler, for å så spise den og bæsje den ut igjen når du er på den andre sida av grensa. Jeg håper du planlegger å putte de ulike delene i kondomer/plastposer før du svelger du ulike delene da. Alternativt sier Taktikkeren at man kan trene opp papegøyen til å late som om den er et menneske, siden dette vil være nok til å lure grensevaktene. Svenskmennene er jo så meget dumme! POENG TIL TAKTIKKEREN!

Sir-Thomas: Thomas kommer også med tre forslag. Det ene er å trene den opp til å fly over grensen, siden papegøyer er, som Sir-Thomas påpeker, såpass smarte. Det andre forslaget er å binde papegøyen i et lang fiskesnøre og la han fly over deg mens du kjører. Jeg vet ikke om hvor smart dette er. Sverige er jo stort sett befolket av idioter, det skal du få, men om hvorvidt grensevaktene hadde oversett et fiskesnøre er annen sak. Det tredje forslaget er uten tvil det som gir minst mening. Nemlig å få meg selv til å dukke opp i et helikopter og bestikke vaktene etter papegøyen har ropt Jeppzki. Jaja, jeg får vel bare gi poeng til dette også da.

Og da er stillingen som følger:

- Quinzel: 3
- remote: 1
- Taktikkeren: 2
- Sir-Thomas: 2
- The Cookiemonster: 0

Og vi får håpe jeg kommer opp med en oppgave som kan gi mer enn ett poeng til neste gang.

Dagens spørsmål er som følger:

Hva er meningen med livet?

HQ