Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Jeppzkis BEDRITNE julekviss #5

Jeppzkis BEDRITNE julekviss #5

Skrevet av Jeppzki den 24 desember 2016 klokken 11:23

God morgen!

Det var meget laber respons på forrige spørsmål. Glorfindel (!) og Taktikkeren var de to eneste som trodde de hadde svaret på det ultimate spørsmålet. Det hadde de ikke, og ingen av de vil få poeng for deres forsøk. Taktikkeren svarte at han ikke vet hva meningen med livet er, mens Glorfindel lenket til sangen "Ta livet som det faller seg". Ganske labre forsøk altså!

Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg forventet meg. Dere har jo skuffet meg gang etter gang i denne lille kvissen.

Forøvrig hadde jeg godtatt de fleste gjennomtenkte svar. Men hadde du svart "42" ville du ha fått to poeng.

Føler uansett ikke for å skrive noe særlig mer.

Dagens spørsmål åpner også for å få mer enn ett poeng. Spørsmålet er: Hvis Glorfindel hadde vært en trollmann i Harry Potter-universet og kunne kastet forvente vergum, hvilket dyr hadde vergen hans vært?

Hvis spørsmålet ikke gir mening kan du google det. Jeg har allerede konsultert Glorfindel selv, som har gitt meg fasiten. Hvor mange poeng du får avhenger av hvor nærme du er det riktige svaret. Svarer du helt riktig vinner du 10 poeng, men det tror jeg ikke noen vil klare.

Hvis noen derimot klarer denne oppgave vil jeg bli meget skeptisk og anklage den personen for juks.

HQ