Norsk
Jeppzkis FORSINKEDE julekviss #6

Jeppzkis FORSINKEDE julekviss #6

Skrevet av Jeppzki den 17 januar 2017 klokken 22:04

Yo, bitches!

Denne bloggen kommer alt for sent,og det må jeg bare beklage. Jeg vet jo at dere har alle ventet i spenning på konklusjonen på denne fantastiske kreasjonen. Men la oss gå rett til godsakene.

Det forrige spørsmålet var: "Hvis Glorfindel hadde vært en trollmann i Harry Potter-universet og kunne kastet forvente vergum, hvilket dyr hadde vergen hans vært?"

Litt av et vanskelig spørsmål! Jeg sa at ingen ville gjette korrekt, og det gjorde dere heller ikke. Fordi ifølge Glorfindel er det riktige svaret sjøørret. Dere svarte derimot:

Taktikkeren: Ku

SirThomas: Varg Veum

Quinzel: Kattepus, fordi Glorfindel er like søt som en kattepus.

remote: Skogmurmeldyr

Jeg sa tidligere at et korrekt svar ville ha gitt 10 poeng, men det gjorde jo ingen av dere. Så da må jeg gradere svarene deres. Men jeg må innrømme at jeg er litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det. Ingen av dere kom jo egentlig i nærheten av å gjette riktig. Så da tenker jeg som så at siden vi lever i et demokrati, lar jeg demokratiet få bestemme hvor mye poeng som skal deles ut.

Derfor tenker jeg at dere får heller bestemme hvem som kom nærmest sjøørret. Så da vil jeg veldig gjerne at dere alle stemmer på den dere mente hadde mest riktig. Den som får mest stemmer tildeles 5 poeng, den som kommer på andreplass får 4 poeng osv osv.

Vi får kåre vinneren av hele 250 kr om noen få dager. Andreplass vil også vinne 50 kr. Stillingen ser slik ut:
- Quinzel: 3
- remote: 1
- Taktikkeren: 2
- Sir-Thomas: 2
- The Cookiemonster: 0

Send svarene enten på PM eller nedenfor her.

DET ER IKKE LOV Å STEMME PÅ SEG SELV! STEMMER DU PÅ DEG SELV FÅR DU MINUSPOENG. DET ER OGSÅ BARE ÉN STEMME PER PERSON!

Jeg håper virkelig at flere enn 4 personer stemmer.

HQ