Norsk
Jeppzki skal bli far!

Jeppzki skal bli far!

Skrevet av Jeppzki den 1 april 2017 klokken 15:40

Yo niggaz, her kommer en usedvanlig personlig blogg, men det er bare fordi jeg drukket noen øl. Og det blir vel slutt på øldrikking så tidlig på dagen i den nærmeste fremtid.

Jeg har nylig møtt ei fantastisk jente som jeg har blitt ganske godt kjent med. Vi har holdt på i omtrent 6 måneder nå, og man kan vel si at vi er "kjærester". Vi har ikke flyttet inn med hverandre ennå, men vi har pratet en del om det i det siste så det skjer nok snart.

Uansett!

For 4 uker siden fikk jeg høre noe jeg tidligere har hatt mareritt om. Jeg skal bli far! Og når jeg sier mareritt så spøker jeg ikke. Fordi det er noe jeg har hatt virkelige mareritt om. Jeg har hele tiden tenkt som så at jeg er litt for ung og umoden til å få noe barn, og at det bare vil være noe som hindrer meg fra å gjøre det jeg vil. Men nå når jeg først står midt i situasjonen som jeg tidligere fryktet, må jeg si at jeg føler meg overraskende rolig og glad.

Jeg har egentlig i ganske lang tid nå kjedet meg med tingenes tilstand, og jeg har vurdert sterkt å skifte yrke helt og begynne på en ny utdanning. Men etter å ha møtt denne andre fantastiske personen og fått vite at vi skal bli foreldre har jeg kanskje fått et litt annet perspektiv. Jeg er jo selvfølgelig veldig spent og nervøs over hvordan den nye tilværelsen min skal bli, men jeg ser på det mer som en utfordring enn en hindring, og jeg gleder meg utrolig masse til jeg får min egen lille familie!

Jeg har vel egentlig ikke mer å si, beklager for kort blogg.

EDIT: Jeg tenkte ikke over datoen i dag. Det er ikke en aprilsnarr.

HQ