Norsk
Den gangen Jeppzki lagde verdens beste tråd #VLR

Den gangen Jeppzki lagde verdens beste tråd #VLR

Skrevet av Jeppzki den 8 mai 2017 klokken 21:28

Yo shitheads!

Jeg ble så inspirert av SirThomas' stafettblogg at jeg valgte å skrive noe allerede nå. Det var veldig mange gode "oppgaver" å velge i, og jeg var veldig usikker på om jeg ikke skulle skrive noe personlig. Men så falt valget på c, som det så ofte gjør her i livet.

Jeg vil uansett skrive om forumets beste tråd. Eller det som var forumets beste tråd før Glorfindel, den onde, fordervet den med sine alvehender og heslige alvehår. Jeg snakker selvsagt om tråden som tidligere het "Hva drikker du nå", men som nå går under det ufyselige navnet "Drikke ~ Offisiell tråd ~"

Denne tråden var revolusjonerende på mange måter. For det første var den en reaksjon på en merkelig trend som hadde sitt klimaks under den mørkeste perioden i forumets historie, og for det andre er det den eneste "populære" tråden jeg har laget. Jeg hadde nemlig lagt merke til at forumet var stappfull av forskjellige tråder som oppviglet til å dele med resten av forumet hva du gjorde akkurat nå. Ikke bare var forumet mettet av tråder om hva x du nå, men jeg følte også at det var en overflod av tulletråder som bare førte til tåpelige "diskusjoner" om tåpelige ting.

Nå som forumet er en smule dødt, savner jeg jo slike tråder, MEN PÅ DEN TIDEN VAR DET ALT FOR MYE TULL.

Jeg hadde iallfall den geniale ideen om å lage en satiretråd om dette fenomenet. En tråd som kunne være som et speil forumet kunne se seg selv i og forhåpentligvis skamme seg over sin egen refleksjon. Jeg kom derfor på det jeg tenkte var en perfekt blanding av noe som kunne være seriøst, og noe som åpenbart ikke var det. En tråd om hva du drikker.

Fordi hvem kan bry seg om noe sånt. Hvem er narsissistisk nok til å tro at innholdet i glasset, flasken, whatever lissom, de drikker fra nå er såpass interessant at hele verden bør få vite om det?

Tråden var uansett en strålende suksess og jeg levde et liv i sus og dus i mange år etterpå. Men suksessen var jo ikke ment å vare evig. Den 22.desember 2016 bestemte Glorfindel seg for å ødelegge det alle her inne anså som et mesterverk på lik linje med skulpturen av Otto Sverdrup som ligger i Steinkjer. I 1254 dager hadde den perfekte tråden fått ligge urørt av ondskap. Helt til Glorfindel bestemte seg for å forsudle den. Og forsudle den gjorde han! Han forsudlet den på den verst tenkelige måte. Han gjorde mine kostbare tråd om til en generell tråd om drikke, etter at ekspertene Kake og Crazy Kraken hadde en meningsløs diskusjon om protein.

Sukk!

HQ