Norsk

Jeppzkis Julekviss 2017 #2

Skrevet av Jeppzki den 2 desember 2017 klokken 13:43

Da er det på tide med neste spørsmål i denne fantastiske julekvissen. Jeg mottok dessverre bare ett svar forrige gang, så jeg er håpefull at vi hvertfall får hele TO svar denne gangen. Og for å gjøre deltagelse i kvissen mer attraktiv for dere få som leser, men ikke deltar, øker jeg førstepremien til å også inkludere et svart plekter. Det er av typen Dunlop nylon og har tykkelse 1 mm. Hvis ikke dette får flere til å ville bli med så vet ikke jeg hva som skal til.

Her er førstepremiepotten slik den ser ut nå: 1 stk tørket Carolina Reaper, 1 stk tørket Bhut Jolokia og 1 stk Dunlop nylon plekter 1 mm.

Her er en gjennomgang av svarene jeg mottok:

- onkelcleo: Ut i fra det jeg forstår ville det vært som å et fysisk og mentalt whiplash og bli sendt med skuldrene først inn i klesskapet idet rommet slutter å snurre fordi jeg bestemte meg for å toppe Fireball'en med en hel flaske Sambuca.

Jeg er ganske sikker på du forstår svært lite med tanke på dette svaret. Men du er den eneste som svarte, og slikt belønnes! onkelcleo tildeles hele 10/3 poeng, altså 3,333... poeng. Men du blir også trukket fra ½ poeng fordi du svarte i en kommentar, og da kan jo alle potensielt se det riktig svaret. Godt jobba onkelcleo! Du ligger på førsteplass.

Her er julekvissens andre spørsmål:

-Hvem er best av Suzanne Berget og Tor Erik? Skriv gjerne et dikt, eller tegn en tegning som beskriver dine tanker om dette.

HQ