Norsk
Blog

Oslo-Trondheim, En Odyssé

Skrevet av JoEy_Odd den 28 mars 2017 klokken 06:43

Nattdagbok 27/03-28/03

20:30:
Natten begynner vel strengt tatt ikke nå, men føler dette må tas med fordi jeg var basically ute av huset siden nå. Jeg har drukket to pils og stikker på studentersamfunnet i Oslo, Chateau Neuf, for å se noen venner av meg spille konsert. De spiller i et punkband. Tror de kaller sjangeren sin gladpunk.

20:35
Er ikke veldig mange folk her, men jeg kjøper meg en pils og prøver å kose meg, kjenner noen folk som har vært og vorset og er ganske hype på livet. Siden jeg skal sitte på et tog i 7 timer senere ikveld bestemte jeg meg for å ikke bli helt full.

20:45
Løper ut for en rask sigg før konserten begynner.

20:55
Gutta går på og spiller i kanskje 40 minutter. Det er fremdeles ikke veldig mange folk her, men jeg står fremme og hopper og spretter for harde livet i min ikke-helt-edru-men-fortsatt-ikke-full tilstand.

21:40
Tar meg en til sigg og sier hade til vennene mine før jeg vender nesen mot Oslo S og toget.

22:30
Møter foreldrene mine hjemme, som tilbyr å kjøre meg helt til Oslo S, koselige saker som gjør livet mitt mye mindre stressende, ettersom jeg nettopp fant ut at jeg har reist med ukespass til feil sone i Oslo den siste uken. Er nok ikke kontroll på denne tiden av døgnet, men med transportselskapet i Oslo kan man aldri vite sånt helt godt.

22:50
Tar meg en siste sigg før togturen. Har kun 4 snus til turen, som liksom skal holde nikotinsuget in check i løpet av de neste syv timene, burde gå fint, men igjen, med nikotinsuget mitt kan jeg aldri være helt sikker på slike ting.

23:06
Toget forlater stasjonen og ingen har satt seg ned ved siden av meg. Siden flesteparten av reisende med dette toget kommer på enten her eller på Gardermoen er dette et sinnsykt godt tegn for resten av ferden opp nord.

23:27
Klarte å blæste musikk på høytaleren til Macen min i 7 sekunder før jeg fikk skrudd av. Fuck my life, nå hater alle i denne vognen gutsene mine.

23:28
Tror ikke noen av dem husker det lenger.</b>

23:43
Av en eller annen grunn har jeg blitt skikkelig hektet på å lese om EVE Online. Har bare spilt spillet selv i totalt to timer, og det begynner å bli et år eller to siden nå, men det er utvilsomt et av de mest fascinerende spillene å lese om.

23:50
Har begynt å se et times langt foredrag om en gammel krig i EVE som utspilte seg mellom 2007 og 2009, herregud dette er fascinerende saker. Nesten så jeg får lyst til å begynne å spille selv. Dette kommer til å funke sykt godt med tanke at jeg må skrive bacheloroppgave i år, og har massevis av tid til å spille et spill som virker altoppslukende.
00:12
Jeg må skikkelig på do, men klarer aldri helt å sikte ordentlig på tog.

00:15
Nailet det, med minimalt av søl. Tror mitt søl blander seg inn med alt vannet/pisset som lå på bakken fra før av.

00:34
Har litt tid til å skrive mens EVE foredraget går i bakgrunnen på NSB sitt forferdelig treige nettverk. All American: Sesong 2, Episode 0 slippes trolig 1. april og den ser veldig bra ut. Har ikke skrevet hele sesongen, men har ihvertfall en plan. Har nok sagt det i noen år nå, men er så nære nå at det må nesten slippes. Så trenger ikke SirThomas bitche om det lenger.

00:43
EVE foredraget er over. Har fått med meg at de har sluppet en F2P greie som fungerer litt som en trial-versjon. Skal lastes ned når jeg kommer til Trondheim, for så å sannsynligvis prøver det i en uke eller to før jeg blir lei av å måtte fylle ut så mange Excel-ark som visstnok kreves for å bli god i spillet.

00:59
Tar meg en snus. Har lyst på en cola, og kanskje litt mat, men jeg har kun 300 kroner på konto og de pengene må vare i 2 uker til. Blir visst mye ris til middag i tiden framover.

01:25
Vet ikke engang hvilke stasjoner toget passerer lenger. Tror vi passerte Brumunddal for en stund tilbake og holder på å nærme oss Lillehammer, men har virkelig ikke peiling lenger.

01:26
Holy shit, vi kom til Lillehammer akkurat nå. Jeg er visst guden av norsk geografi.

01:40
Vanskelig å tro at jeg ikke er framme i Trondheim før om 5 timer.

01:48
Nesten skrevet to sider på denne Nattdagboken allerede. Det er bare 800 ord her tror jeg, men alle plassene mellom innlegge gjør at det virker som en jævlig lang blogg.

01:59
Spiser ferdig sjokoladen min. Nå har jeg en halv flaske med vann å gå på før jeg er framme i Trondheim. Kan sikkert fylle den på underveis, men stoler ikke helt på vannet som finnes i kranen på togdoen.

02:01
Tar av meg skoene. En veldig befriende opplevelse. Sokkene mine er dessverre litt svette etter konserten. Antageligvis deler jeg og resten og vognen nå lukten av mine svette sokker.

02:12
Det har enda ikke satt seg noen ved siden av meg på toget. Om jeg klarer meg hele veien til Trondheim uten noen ved siden av meg er det nesten et mirakel. Det er jo natt til tirsdag og hele pakken, men det er ekstremt sjeldent at det er så tomt her inne.

02:25
Nettet føles enda verre enn vanlig nå. YouTube-videoen av EVE jeg ser på nå har sluttet å fungere. Heldigvis klarer GR å laste uten store problemer.

02:31
Hører mye på Vampire Weekend for tiden. Trolig et av mine favorittband noensinne. Kommer visstnok et fjerdealbum snart selv om et av hovedmedlemmene i gruppen forlot dem ifjor. Er ganske hype uansett.

02:56
Er sannsynligvis på min fjerde video om EVE for natten, dette spillet virker altoppslukende allerede og jeg har ikke engang begynt å spille det.

03:37
Begynte på en blogg om Nostalgi. Den handler om Halo 3.

3:58
Bloggen om nostalgi er ferdig, gode minner det der. Litt under 3 timer til jeg er framme i Trondheim. Good times.

04:15
Sitter og skriver litt på All American: Sesong 2 Episode 0 og merker at jeg ikke har peiling på hva jeg skal kalle de fleste karakterene. Må nok ta en liten dugnad for å finne karakternavn, ettersom jeg bare har sånn 3 stykker på plass akkurat nå. Kan hindre at oppstarten for Sesong 2 blir like smooth som jeg så for meg.

04:40
Merker at jeg begynner å bli trøtt nå, og det er enda to timer til jeg er i Trondheim. Tror jeg har en forelesning idag, men tviler på at jeg kommer til å dra. Må nok sove med en gang jeg går inn døren i Trondheim.

04:59
Fuckit, jeg tror jeg stikker og kjøper noe mat i kaféen.

05:00
Shitass, i vognene i toget så står det kafé denne vei overalt på vei mot kaféen og i motsatt retning står det faenmeg kafé i motsatt retning. Tror NSB at alle som tar toget er idioter? Faen, kanskje jeg er det. Kanskje jeg er en idiot for å ta toget.

05:15
Kjøpte meg en pølse med potetmos og en pepsi i NSB Kafé og det var jaggu meg ikke så ille. Tok litt sennep og sprøstekt løk på hele greien og faen, overraskende gode saker. Potetmosen hadde kanskje verdens merkeligst tekstur, og meney presiserte at dette var potetmos fra Senja av alle steder. Vet ikke om de er kjent for å gode poteter der, den informasjonen har i alle fall gått meg hus forbi, men pølsen var god og det smakte ganske godt.

05:34
Sjekket kontoen min nå. Glemte litt hvor lite penger jeg hadde, sulten og tørste overtok andre sanser. Faen jeg har lite å leve på frem til stipendet kommer vraltende inn på konto rundt den 15.

05:40
Bare én time igjen til Trondheim nå. Må fortsatt ta buss til leiligheten min, men følelsen av å være tilbake i byen og av dette toget, i tillegg til at jeg får ta en sigg kommer til å være veldig bra.

05:42
Tar siste snusen nå. Har fått de jeg hadde igjen til å vare lenger enn forventet. Go me!

06:06
Har sannsynligvis sett 6 timer med Youtube i natt. For et liv jeg har.

06:20
Herregud, jeg er i kjent territorium. Det er ikke lenge til nå.

06:35
Den følelsen når konduktøren annonserer at de syv timene snart er over. Det blir godt å komme seg i seng nå.

06:40
Som et avsluttende notat så har jeg ikke lenger helt peiling på hvorfor jeg skriver disse nattdagbøkene. Merker at nå, overtrøtt som faen, at det kanskje er mer for meg enn det er for dere, men jeg liker og skrive dem, og siden jeg ikke har en vanlig dagbok å lene meg blir dette et veldig greit sted å skrive litt fra tid til annen. Until next time, Good night, and good luck.

HQ