Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Kreativ blueballing

Skrevet av Jogro den 5 juni 2018 klokken 14:36
Dette innlegget er kategorisert under: Personlig, Nytt, Klaging

Okay, jeg er en lat, men kreativ person, jeg har ideer til spill, filmer og bøker i bakhodet 24/7. Mitt eneste utløp for dette er min relativt rigide ukentlige Dungeons and Dragons session med broren min og et par bekjente. Jeg er ikke tilfreds med dette. Jeg prøvde å lage et sci-fi univers fra bunnen av, men etter å ha skrevet 5 sider og lest meg opp på kvantefysikk og biologi på Wikipedia og atpåtil ha skrevet en detaljert forklaring om hvordan det reproduktive systemet til en alienrase fungerte så ga jeg opp, jeg orket ikke å åpne Word dokumentet og fortsette. Min skrivestil er rotete og uproff, og det hjelper ikke at jeg sliter med å holde meg fokusert på ting.

Senere prøvde jeg og et par kompiser å lage spill, jeg sto for historien, World design, konsept design og gameplay design, mens kompisene mine gjorde det tekniske, noe som endte opp med å ikke fungere ettersom kompisene mine ga opp. Jeg orket heller ikke å lære meg å kode etc ettersom jeg ikke visste hvor jeg skulle begynne eller var interessert i å gjøre alt selv.

Så igjen forblir jeg kreativt blueballet, jaja, jeg får vel bare fortsette å lese Halo lore I guess.

Trengte bare å få det av brystet mitt. Jeg vet jeg ikke diskuterte noe spesifikt spillrelatert og heller klaget over personlige ting for katarsis, men jeg håper dere ikke har noe imot det.

HQ