Norsk

Nostalgiske spill: Def Jam Fight for New York

Skrevet av Jogro den 8 juli 2018 klokken 11:46

Har du noensinne sett på et spill og lurt på hvordan og hvorfor det eksisterer? I så fall er det fullt mulig at du har sett dette spillet.

Dette spillet handler om at kjente rappere banker dritten ut av hverandre i en undergrunns streetfightgreie eller noe sånt. Du lager en karakter, blir kompis med Method Man fra Wu-tang clan og begynner å banke opp aqndre rappere for å prøve å nå Snoop Dogg som er sjefen for den rivaliserende gjengen. Underveis må du velge mellom 1 av 6 jenter som skal bli dama di, banke opp kjæresten hennes, så gå hjem med henne. Av en eller annen grunn er Henry Rollins din personlige trener, han kan lære deg opptil 3/5 slåssestiler som alle er forskjellige og du kan blande dem sammen, i tillegg kan du lære deg signatureangrepene til rapperne du banker opp av han, og få stat-ups.

Jeg forstår virkelig ikke dette spillet, og det kommer fra en person som har rundet det rundt 10 ganger, dette er garantert det spillet jeg har rundet mest. Heldigvis er det en ekstremt underholdende fighter-rpg (Jepp, fighter rpg). Nevnte jeg at det har overraskende in-depth karakter tilpasning, med sånn 10 muligheter for hvordan du vil gå med hver bukse for eksempel?

Seriøst, dette spillet er mye bedre enn det har rett til å være, selve slossingen er lett å lære, vanskelig å mestre og utrolig tilfredsstillende.

Dessverre er dette spillet utrolig kort, jeg pleier å runde det i en sitting på max 5 timer. Men det er en del replay-value med tanke på at det er sånn 20 fighting-stylekomboer med forskjellige animasjonssett og slikt.

Grafikken ser ikke ut som lapskaus heller, så det er vel også et pluss.

Hvis du har den originale xboxen, en gamecube, eller en ps2 liggende et sted så anbefaler jeg dette spillet, selvom du liker rap eller ikke. Kanskje spesielt hvis du ikke liker rap, det er mye katarsis å finne i det å banke dritten ut av Busta Rhymes med hjelp av Ice-T.

HQ