Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Prinsipiell boikott (No man's sky)

Skrevet av Jogro den 2 august 2018 klokken 22:56

Disclaimer: Jeg merker at denne bloggposten er kinda pretensiøs, men jeg har hatt en lang dag og trengte å få det av brystet, jeg håper ingen av dere tar det personlig, jeg snakker ikke til enkelte individer.

Jeg sitter her foran pcen min. Ser No man's sky bli lovpriset etter den nye oppdateringen og tenker. Virkelig? Folk kjøper det faktisk? Skuffelsen treffer meg og det går opp for meg at min tankegang er potensielt sett er annerledes når det kommer til slike ting.

Jeg synes ikke du burde kjøpe No man's sky, ikke nødvendigvis fordi det er dårlig, for alt jeg vet så kan det være fantastisk nå 2 år etter at det kom ut. Jeg synes at Hello Games burde være konkurs og at PR teamet deres burde være straffet for svindel. Hvis jeg bestiller en hamburger, betaler 500kr for den og servitøren leverer meg bare brødet og sier at kokkene jobber med resten, så krever jeg pengene mine tilbake og ber dem om å fucke off.

Ikke gratuler Hello Games for den nyeste oppdateringen, spillet er fortsatt ikke alt de sa skulle være der på launch. De løy til oss.

Derfor boikotter jeg Hello Games. Prinsipielt støtter jeg ikke noen som prøver å lyve til meg og svindle meg, selv hvis de kommer tilbake med en half-assa unnskyldning som ikke lever opp til det originale løftet.

Ved å tilgi dem og å la No man's sky være en suksess, så sier vi at det går greit. Kanskje Hello Games mente vel, men var totalt inkompetente. Det er mulig det, men vil vi virkelig at dette skal bli en akseptabel greie? Å selge et fullpris spill på en løgn og så levere senere? Jeg synes ikke det. Tenk om EA, Activision, Ubisoft etc.. Bestemte seg for å gjøre det samme? Hva om løgn ble en industristandard? Er det virkelig dette vi vil? Det virker slik.

George Orwell hadde visst rett om proletariatet.

HQ