Norsk
Når ting bare føles feil...

Når ting bare føles feil...

Skrevet av Jonas A D den 5 februar 2009 klokken 23:29

Vil bare starte med å si at dette ikke er noen fanboy blogg, men heller en blogg om forvirrelse. (Beklager hvis den er litt dårlig men jeg bare måtte få ut noe og hadde ikke så god tid...)

Her om dagen kjøpte jeg meg en Xbox 360 litt på halvimpuls. Jeg har hatt veldig lyst til å spille Gears of War, PGR, Halo og andre 360 ekslusive spill, samt at jeg synes konsollen i seg selv virker veldig kul. I tillegg har kontrollen virket fantastisk god når jeg i veldig få anledninger har fått prøve en 360. I tillegg er det mange utrolig gode spill for som begynner å bli gamle, så det ville kanskje tilogmed lønne seg å kjøpe en 360. Så etter skolen her om dagen gikk jeg bli og fornøyd for å kjøpe en 360, men da jeg kom hjem begynnte usikkerheten å komme krypende inn på meg. Var dette smart? Jeg har jo en PS3 med over 30 spill og kan det ikke være dumt å splitte spillsamlinga i flere deler og bli avhengig av å ha flere konsoller? I tillegg fant jeg ut at det kom til å komme ganske mange tilleggsutgifter. Jeg måtte kanskje ha trådløs nettverksadapter, en ekstra kontroll, kanskje Xbox Live abonnement osv. og når jeg tenkte over det, ville det i sum bli mye dyrere enn jeg hadde tenkt.

Men misforstå meg rett her. Jeg synes Xbox'en virker fantastisk bra, og Gears of War 2 er fantastisk fett. Men det er bare det at jeg kanskje distanserer meg en del fra PS3'en som jeg nå har bygget opp et ganske brukbart spillbibliotek til. Jeg hadde også veldig høye forventninger til konsollen, og ble skuffet på noen punkter, blandt annet kvalitetsfølelse. Men kontrollen er fantastisk å holde i! Det er helt fantastisk å sitte med den i hånda! Men joystickene knirka (dette skulle vistnok bare forekomme i starten ifølge karen i sjappa, da ny plast kunne være sånn i starten), men det var allikevel irriterende.

Og nå sitter jeg med en rar følelse: skal ikke et nytt konsollkjøp bare være fylt av glede og sikkerhet om at denne konsollen vil man beholde i all tid fremover? Nå er jeg usikker på om jeg i det hele tatt skal beholde den. Det var jeg allerede dagen jeg fikk den! Og det er ikke det at jeg ikke liker den. Den er fantastisk og det er mange utrolig gode spill til den, men allikevel er det litt rart å satse på to konsoller. Vanskelig blir det også å satse på å få noen særlig god Gamerscore eller mange trophies også. Jeg håper denne usikkerheten blir borte snart...

Hva mener dere? Er det mye å satse på 2 konsoller, eller anbefaler dere meg å beholde 360'en?

HQ