Norsk
Hvilken "gamer" er du?

Hvilken "gamer" er du?

Skrevet av Jonasd den 3 november 2007 klokken 15:48

Hei igjen. :)

Jeg kom til å tenke litt. Litt mye faktisk og det dreier seg om vårt daglige behov for oss fleste her på forumet. Spill, men ikke helt direkte heller. Så her kommer det!

Vi har alle spill. Gamle, nye, dårlige og gode. Noen er kjøpt i går, sist uke eller for et drøyt tiår siden. Noen greier seg ikke med de samme omgivelsene og samme utgiver i mere en enn måden, noen en uke og kanskje enda mer eller mindre.

Så hvordan er du? Før du svarer kan jeg jo si hvordan jeg er....
Jeg er daglig inne på Gr og det er en god nettside. Er også inne på gametrailers.com, ign og sist å minst x6.no.

Disse sidene pluss en haug med spillblader holder meg inne på hvilket som er nytt, gammelt, nettop lansert og mye mer. Ofte bruker man disse tilgjengelighetene fordi man ikke helt vet hva man skal velge og hvilken konsoll man skal ha. I det hele tatt, hvilken gamer du er.

Jeg selv har en litt trist spillhistorie. Here it goes.

Første konsoll Ps1. Fikk den i alder av 10 om jeg ikke tar feil. Til sammen hadde jeg ca 8 spill. Ikke mye nei, så slo jeg meg over til nintendo fra sony.

Det var altså min trofaste gamecube. Her har jeg hat imot 15 spill i løpet av tia, men det begynner å bli år siden det var sist jeg gikk på butikken etter GC spill... Etter dette gikk jeg over til pc'n vårs i en alder av tja,, 13 tror jeg.

Ja, faktisk oppdaget jeg ikke at det var tonnevis av bra spill til pc'n før den alderen, men et annet problem er at den suger faen!

15000 for 3 år siden blir bare for dårlig om det høres bra ut eller ikke. Har 7 spill og de er vell å bra, men NÅ vil jeg ha nye!

Man skulle jo tenke hvorfor ha pc mange bra spill på konsoll. Erm..har faktisk ingen next-gen konsoll ..Hark hark, Enda.

Så jeg er stuck ingen konsoll og ingen god pc så ingen vits å kjøpe spill. Sist gang jeg kjøpte et var mer en et år siden...Oblivion.

Merkelig at pc'n hele tatt greide å kjøre rulleteksten. Artig hvordan jeg greier å bare leve på online spillet Wolfenstein Enemy TErritory som er gratis i nå ca 8 måner.. Et spill!.. jeg burde fådt premie.

Uansett så blir jeg hvis man plusser 2 med 2. En slaks u-gamer. Han som vet alt om spillene, men som ikke eier dem. For noe dritt! Bør ikke prøves.. så over til starten. Hvilken gamer er du?

HQ