Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Slutten ved Noroff Stay Alive Project GOLD

Slutten ved Noroff Stay Alive Project GOLD

Dette innlegget er kategorisert under: Noroff, Sommerferie, Bachelor, Teeside, Stay Alive, GOLD, SpillProsjekt

Etter å ha unnasluntret å skrive en blogg under Betaen er jeg tilbake for å skrive ferdig slutten på Sagaen om Kakashi Sensei (Aka Markus Løtveit) som student på Noroff Institutet

Som de fleste som har fulgt bloggene mine igjennom året har fått med seg at jeg dette semesteret hadde i halvtårsoppgave å lage et spill/en prototype til et spill. Etter at den samlede gruppen falt sammen etter et par måneder måtte jeg danne min egen gruppe og gå løs på et nytt prosjekt i løpet av 3 måneder.

Med min bror SoL som programmerer satte vi ut for å lage et 2D Arena Survival spill og nå ved slutten av semesteret er vi endelig ferdig. (Relativt sett)

Dette markerer også slutten min periode som student ved Noroff Institute. Det har vært 2 fantastiske år, men nå ser jeg fremover til å ta fatt på siste året av Bachelor graden min i Computer Games Design på Teeside University i England.

I mellomtiden skal jeg ha meg en god og lang ferie, 3 måneder for å være eksakt. Ikke at det bare blir avslapning, er viktig å holde seg oppdatert om man skal jobbe i spillindustrien. Så tenkte jeg skulle dedikere sommerferien til å lære meg Unreal 4 som kom for ikke så lenge siden, samt bruke litt tid på digital painting, 3D og Pixel Art samtidig for å holde formen vedlike.

Med det vil jeg ønske alle her på Gamereactor en god Sommerferie!

Video av spillet
http://markusloetveit.weebly.com/stay-alive2.html (Relativt billig gjennomført)

DeviantArt hvor jeg legger ut arten min
http://markus000.deviantart.com/

HQ