Norsk
Blog
Sosiale antenner?

Sosiale antenner?

Skrevet av Kålroten den 14 januar 2010 klokken 22:50

Det er lenge siden jeg har utfordret min fantasi til å skrive en blog her på GR, så jeg tenkte jeg skulle lage en slags rangering på sosial status på ungdomsskolen.
Dette gjelder hovedsakelig 8. - 9. klasse, men jeg
jeg tenkte jeg skulle ta det med allikevel. (Jeg går i 10. klasse i skrivende stund).

Vi starter med den laveste og dårligste rankingen å være på. Denne plasseringen ligger så lavt at du kommer til å slepe haka di i grus resten av din ungdom om du er så uheldig å være innehaver av en slik tittel; nemlig VANDRENDE SKILPADDE!

-Disse lider som regel av et syndrom eller en sykdom som hindrer deres sosiale nivå å nå særlig høyt. Vandrende skilpadder er alltid kjempegreie!
Folk som dette kan desverre ofte ha intensjoner om selvmord!

-TAPEREN;
En person som alltid går på snørra, bæsjer på spaden, knekker skia; you name it!
De pleier som regel ikke å ha noen sykdommer eller lidelser, men mangler rett og slett sosiale antenner fullstendig. De forstår bl.a. aldri når noen gjør narr av dem eller er seriøse, slik at de ofte kan overreagere på kommentarer eller spørsmål.

-STREBEREN;
Personen som ingen egentlig liker. Disse individene mangler også ofte sosiale antenner til en viss grad. De prøver ofte hardt å være kule, men ender nesten alltid opp med å drite seg selv ut. De ødelegger ting, sier merkelige å noen ganger stygge ting, eller kort sagt, (slik at jeg slipper å skrive hele lista her xD), gjør hva som helst for å få oppmerksomhet.

- DEN "NORMALE"
Der de fleste ligger. De som ikke er "sosser", eller tapere, men plaint normale. De har et "normalt" antall venner og andre "normale" venner. Ikke så mye å fortelle om dem, bortsett fra at de er antageligvis sånn som deg!

-"I COULDN'T CARE LESS", PERSONEN;
Her er alle folka som har tenkt til å velge bygg og anlegg på videregående...
De røyker fra de er 14, drikker fra de er fjorten og er alltid de første til å ha sex! De skulker for å spille CoD:MW2 og spiller fotball / ishockey på fritida.

-Sosser og "kule"
Folk som bare bruker klær med en prislapp som går over 1400. De har alltid renatien på plass og har alltid den nyeste Iphonen. De kommer ofte med slibrige kommentarer, og er generelt "høye på pæra"; (hva nå enn det menes med "pæra"?).
Det finnes ikke noe viktigere i livet dems enn "faacee..." og gensere fra Carlings!

Håper dere likte dette!
Ikke ta det for seriøst, for da ender dere opp i skallet til de vandrende skilpaddene!
Till next time!

PS! Sjekk ut denne nettsiden, http://www.i-am-bored.com/ Utrolig bra side!

HQ