Norsk
Blog
I can haz cheezburger...?

I can haz cheezburger...?

Skrevet av Kålroten den 30 juni 2010 klokken 02:30

Nei, det er ikke tid for lolcats her! I dag skal jeg nemlig anmelde cheesburgeren fra McDonalds med samme utgangspunkt som en anmelder spill! Husk på at dette ikke er spesielt serriøst! :)

La oss starte med innpakning:
Helt okei, den er pakket inn i en slags type matpapir aktige greier som har en påprintet McDonalds logo som er printet på. En liten fact som mange ser ut til å ikke være familiære med er at det faktisk er printet på en innholdsfortegnelse samt energiinnhold(!). Ganske utrolig med tanke på hvor usunn denne burgeren faktisk er!

Utseende:
Den ser akkurat ut som forventet; fettete og klam. Svetten på burgeren er kanskje det ekleste ved hele burgeren. Tanken på at du kanskje spiser gårsdagens burger som har blitt holdt varm over natten under en varmelampe er ikke særlig forlokkende!
Kun et par heldig ganger da man kjøper en fersk burger, som nettopp har blitt laget av det slitne McDonalds personalet ser den faktisk ganske "fresh" ut!
Et av de andre problemene burgeren har på utseendet er den forferdelige osten. Smaken er ikke problemet her, men snarere den grusome fargen! Den ser ut som en gul knæsj-farget lekeplate av en osteskive. Den ligner faktisk litt på plastelina, noe som er en stor "prestasjon" i seg selv.

Smak:
Det beste ved burgeren, nemlig smaken! Dette er noe man kan unne seg kun en gang iblant da den har nesten like mye kalorier som en stor middagsporsjon (litt over 320 kalorier!!!), men når man får tenna i denne lille godbiten er det utrolig! Når man spiser en, får man lyst på en til, og så en til, og så en til osv...
resultatet av dette ser du på flere slitne menn i 40-50 åra.
Smaken på burgeren er fyldig, men mangler noe av det lille ekstra, som salat, tomater, løk etc. Selve kjøttet er helt okei, ikke noe spesielt, men heller ikke noe ille. Det er ikke som en saftig hjemmelaget karbonade, men det er ikke det man forventer her heller.
Osten, bortsett fra den nevnte grusomme fargen er god. Den er til tider litt smakløs (kommer ann på burgeren), men for det meste god.

+ Billig! :D Avhengighetsskapende! ("Må ha en til..."). Grei smak. Fyldig og mettende.

- Fettete og litt udelikat. Utrolig usunn! Tunge saker å spise! Burde egentlig nytes med salat! For "hverdagslig".

Sammendrag:
En helt normal burger som får et stort pluss for å være avhengighetsskapende og det faktum at den koster bare 10 kroner.
Burgeren er derimot veldig fettete og tung og det er den hovedsakelig faller igjennom.

6/10

- Sindre
(Bilde nedenfor er av ikke meg, men han til høyre går under navnet "Asepug" her på GR.)

HQ