Norsk
Blog

2 år

Skrevet av Kronoz den 1 oktober 2013 klokken 11:56

Mye kan skje på to år viser det seg. I løpet av de siste to årene har jeg gått fra å være en mann som foretrekker å være inne med egne småprosjekter til å blo teknisk sjef for landets største kulturfestival. Men la oss ta det fra starten.

Jeg flyttet til Trondheim i 2011, jeg fikk en hard start på studietiden, og viste egentlig ikke hvorfor jeg gadd å i det hele tatt prøve på høyere utdanning, jeg var lei. Etter halvannen måned satt jeg igjen uten hybel og noe mellom lite og ingen penger. Det jeg derimot hadde gjort var at jeg hadde søkt meg inn på en frivillig jobb.

Hvorfor jeg valgte å søke meg inn som tekniker vet jeg enda ikke. Jeg husker hverken hva jeg tenkte eller hvordan jeg resonerte meg frem til den beslutningen. Men en ting er sikkert, alle som kjente meg da er enige om at det var meg serdeles utypisk.

Men jeg angrer ikke. For det viste seg at jeg faktisk er en ganske dyktig tekniker. Det er på ingen måte selvskryt, det finnes mange som er flinkere enn meg, men innad i min gjeng er keg den mest allsidige. Jeg er i stand til å løse de fleste problem ganske enkelt, og det er en egenskap som har kommet godt med da jeg blant annet jobbet med NRK, Kaizers Orchestra, David Guetta, Snoop Dog og så utrolig mange andre store artister og personligheter.

Så mye økte min mestringsfølelse og selvtillit at jeg etterhvert begynte å stige kjapt opp i gradene inntil jeg for et år siden ble valgt til sjef. Den stillingen har jeg hatt siden. Den stillingen er også årsaken til min gradvise nedtrapping fra Gamereactor. Jeg jobber tidvis lange skift, mellom 8 til 12 timer, spesielt nå dagen før UKA starter.

Dere har sikkert fått med dere at jeg har sagt fra meg min stilling som moderator. Mine andre verv er en grunn til det. Jeg har rett og slett ikke tid eller overskudd nok til å bruke her. Stillingen som moderator kan kreve mye tid, tid som jeg mye heller har lyst til å bruke andre steder. Moderatorstillingen fortjener mer enn hva jeg kan gi med andre ord.

Nå på lørdag traff jeg forøvrig på en håndfull GR-medlemmer i Trondheim. Det var hyggelig. Men dere får lese mer om det andre steder.

Jeg kommer nok til å henge litt rundt på siden her, men ikke like mye som før. Planlegger dog en tilbakekomst på IRC-kanalen etterhvert, om den enda lever.

HQ