Norsk
Ny Maskin

Ny Maskin

Skrevet av Lord-Bowser den 19 desember 2008 klokken 19:27

Jeg har vært Nintendo fæn siden jeg var liten (vi snakker siden jeg var 5) for når jeg var liten pleide fetteren min å spille Super Mario 64 og The Legend of Zelda Ocarina of Time. Dessuten hadde bestevennen min jeg fikk endel år senere (Howletx) Game Cube så siden da maste jeg på mine foreldre om å få Game Cube til jeg fikk en da jeg var 8.

Siden jeg fikk Game cube har jeg vært Nintendo fæn fullt ut og skaffet meg alle de viktigste spillene som har kommet ut, allt fra Wind Waker til Mario party 7. Wii og DS kom også i samlingen min og har skaffet det viktigste der, blant annet løp jeg og P-dude ned for å kjøpe Brawl så fort vi kunne for vi hadde forhånds bestilt uka før og DS fikk jeg dagen den kom ut. I tilleg vil jeg nevne at jeg har rundet vært eneste spill med gode venner og alle de har en Nintendo maskin også

Saken er den at Nintendo har jeg alltid hatt og forrige helg innså jeg at Wii'en hadde mista grepet på meg da jeg innså hvor mange kule spill jeg ikke kunne få fordi jeg ikke hadde X box 360 eller Playsation 3. ( Dette gjelder mest skyte spill, for det er det Wii mangler, Wii begynner rett å slett å bli litt kjedelig ).

Så jeg lurer på hva gjør man unntat å selge Wii'en får den beholder jeg. Game cuben min brant ned sammen med familie hytta vår så jeg trenger råd for om det blir X-box eller Playstation.

Råd er dyre men ikke som maskinene... HJELP hva gjør jeg.

PS... folk må ikke tro at jeg slutter å være Nintendo fæn av den grunn.

HQ