Norsk
Blog

7 ønsker til neste pokemonspill

Mens jeg venter på å dimitere fra forsvaret har jeg spilt litt Pokemon ORAS og har da tenkt litt på hva jeg mener kunne blitt gjort bedre. Det er meget mulig jeg har glemt noe, så kom gjerne med innspill eller egne forslag


1. Faktiske valg med virkelige konsekvenser
Jeg liker å styre historien i spill selv og liker derfor valg og at andre i verdenen reagerer på valgene mine og husker dem.

2. Mer personlighet til NPCer
Noe som virkelig ville fått det neste pokemonspillet til å skille seg fra resten er hvis vi hadde fått karakteriserte NPCer som fikk større plass i historien. Helst ville jeg like å hatt en venn/reisepartner/sidekick som f.eks. Misty og Brock fra serien samt at rivalen får litt mer personlighet fremfor "Hei, kompis la oss kjempe. OK jeg tapte, snakkes".

3. Introdusere flere sideoppdrag
Som f.eks. utforske en hule som i det siste har hatt mange jordskjelv eller finne den skyldige i et innbrudd, hvis man fikk med seg et sidekick som nevnt tidligere kunne dette vært en mulighet til å lære mer om dem og utvikle personligheten deres

4. La pokemonen din gå etter karakteren din
En liten endring som likevel får verdenen (og dine egne pokemon) til å føles mer levende

5. Utvidete muligheter for å cumstomize din egen trener
For å enklere leve seg inn i barndomsfantasien så trenger vi flere frisyrer, mer klær, muligheten til å gå UTEN hatt osv. osv.

6. Field-moves
La alle som kan bruke fieldmoves som surf og strength være i stand til det uten å bruke opp et angrep på det, man kan f.eks. fjerne alle og la alle vannpokemon frakte deg over vann og alle flyvende til å kunne fly deg rundt.

7. Ingen flere pokemon som er ting
Er lei av pokemon som skal forestille iskrem, en søppelpose osv. (dette gjelder også magnemite og gjengen fra Gen1)

HQ