Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Å miste et familie-medlem

Å miste et familie-medlem

Skrevet av MNO den 13 juni 2014 klokken 21:49

NB: Nå vil jeg fortelle en veldig vond opplevelse, så jeg håper dere brukere her som vil kommentere kan kommentere saklig og skikkelig.

Tirsdag 10 Juni opplevde jeg mitt verste mareritt. Min blandingshund "Tussi" døde i armene mine. Idet jeg koset med henne så sa hjertet hennes stopp. Det er helt forferdelig,. En hund som jeg har vært bestevenn i 10 år er borte, og ingen kan erstatte den, uansett hva. Selv når jeg skriver dette så kommer det noen tårer, for det blir et sterk tema, men vil også si grunnen for at jeg ikke har vært på GR. Jeg vet at det er livets gang, men jeg takler det IKKE!

Men den gode nyheten er at vi sal kjøpe en ny hun: en "Schæfer". Nesten maken hund som vi hadde før, bare det er ørene som er ulike. Og hvorfor navnet "Tussi"? Vi "barna" opp kalte den etter eslet i hundremeterskogen, så jeg vil vår neste hund skal hete "Tussi Jr".

Fakta om "Tussi":
Alder. 10 år
Kjønn: Tispe
Rase: Blandingshund, Schæfer og fuglehund

<3<3Tussi<3<3

HQ