Norsk

Er grafikk viktigere enn fps på konsoll?

Skrevet av MadLunatic den 7 juli 2014 klokken 00:32

Det er alltid et pluss at et spill har god grafikk, for det er jo bra at det ser fint ut. Men god grafikk er ikke det som gir en god spillopplevelse, nei, for grafikken har ikke så mye å si hvis gameplay og leveldesignet er ræva. Ikke blir opplevelsen så bra heller hvis spillet presenterer dårlig med få bilder i sekundet. Bare ''ok'' grafikk er helt akseptabelt hvis det gjør bra på de andre tre tingene jeg nevnte.
Spill på PC kan justeres slik at man de enten kan se så pent som mulig for en lavere fps (bilder i sekundet). Eller så kan man gjøre det motsatte, ved å justere det slik at spillet ser mindre pent ut kan det til gjengjeld kjøre mye raskere med en høyere fps.
Det er bra at man får valget til velge på PC. Hvis man vil ha penere grafikk kan man få det, hvis man vil ha et spill som kjører raskere kan man få det. Men hvorfor er det ikke sånt på konsollene? Utviklerne tenker at grafikken er mer viktig en fps-en, så man har aldri muligheten til å justere spillet etter sitt ønske ulikt på en PC. Jeg synes at utviklere burde gjøre det samme med spillene til konsollene, for det er noen som verdsetter god fps mer enn god grafikk.

HQ