Norsk

Gamereactor tar påskeferie

Da har vi akkurat sendt over den siste siden av det kommende april-nummeret av Gamereactor, og jeg har tatt Jon Cato i hånden og ønsket ham god påske, god tur til Vestlandet og lykke til med sin nye jobb.

Mellom oss to kommer ting til å forbli som før, bortsett fra at vi trolig kommer til å sees litt oftere på fritiden, nå som vi ikke lenger sitter åtte-ni timer rett overfor hverandre og utveksler spydigheter. Det er likevel vemodig når vi lukker Jon Cato-kapittelet og starter en ny epoke med ny sjefredaktør fra og med 6 april. Men vi må se fremover, og da er første post på programmet å ta seg en ytterst velfortjent ferie.

For dette har vært en intens måned. Først nyheten om at Jon Cato skulle forlate oss, så Gullstikka, med nesten hele Gamereactor-redaksjonen samlet i lokalene her, deretter jobben med å finne nye medarbeidere og alt stress dette medfører seg. For ikke å glemme det fabelaktige bladet! Jeg har lært mer om Gamereactor denne måneden enn resten av tiden min her til sammen. Det føles i hvert fall slik. Og hjernen min trenger hvile.

I morgen drar jeg hjem til Kristiansand med et par-tre spill i baggasjen. Ferie er tiden for å hente seg inn på alle spillene vi ikke har fått testet fordi vi har brukt tiden på å anmelde andre titler. Jeg har fått med meg et interessant DS-spill fra Bergsala som skal anmeldes til neste nummer av bladet, og regner med mye tid går til med å ligge i senga og gnome foran Dragon Age, et ganske kjedelig spill jeg av en eller annen grunn likevel ikke klarer å legge fra meg. Det er vel tomrommet etter Mass Effect 2 som skal fylles, tenker jeg.

Over påske kommer vi til å introdusere vår nye sjefredaktør, og som da jeg begynte vil dere få mulighet til å spørre millioner av tullete spørsmål. Det blir gøy. Vi har noen konkurranser som skal trekkes, og vi har noen nye som skal legges ut. Det blir også ganske gøy.

En ny epoke betyr at nye og ferske ideer kommer til syne i redaksjonen, og det vil også materialisere seg her på Gamereactor.no. I den anledning vil vi høre hva dere lesere synes kan forbedres her. Bruk påsken til å tenke ut forslag til ting vi kan forbedre oss på rent redaksjonelt. Og legg dem gjerne inn i kommentarfeltet her. Vi lover å ikke lese dem høyt til hverandre med tullestemme.

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere alle en fryktelig god påske. Jeg gleder meg til å vende tilbake med gjenvunnet energi, og brette opp ermene for å opprettholde Gamereactor som det ubestridt beste spillmediet i verdenshistorien.

GOD PÅSKE!

Gamereactor tar påskeferie

HQ