Norsk
Takk for meg!

Takk for meg!

Etter ganske nøyaktig ett års tjeneste i Gamereactor pakker jeg snippesken og forlater redaksjonen. Om litt over en uke er Gamereactor offisielt Magnus-fritt.

Anledningen er et jobbtilbud jeg rett og slett ikke følte jeg kunne takke nei til, og jeg tar meg dermed en solid pause fra spillanmeldelser for å jobbe med mer bransjerelaterte saker - deriblant spillbransjen. Så dere blir ikke helt kvitt meg.

Det siste året har gått uhorvelig raskt, og i løpet av denne tiden har jeg hatt gleden av å jobbe med en rekke talentfulle skribenter, både "mine" her i redaksjonen og de i søsterredaksjonene våre i Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Jeg kommer definitivt til å savne det å finne og videreutvikle skrivetalenter, og det er vanskelig å beskrive hvor givende det er å se kvaliteten i tekstene øke for hver innlevering. Det varmer et språkpedant-hjerte.

Da Jon Cato snappet meg opp i fjor hadde jeg jobbet som frilanser i en årrekke, og hadde nettopp sluttet jobben min i spillbutikk etter ni år for å jakte drømmen om å kunne leve helt og holdent av skrivingen. Og det gjør jeg altså nå. Jeg har lært helt latterlig mye i løpet av tiden her. Alt fra bladproduksjon, layout og vasking av tekster til en rekke nye skriveteknikker og ideer. Jeg har lest gjennom en rekke av de gamle tekstene mine de siste dagene, og forbedringen fra da til nå er merkverdig. Det takker jeg Gamereactor for. Å få betalt for å sitte og skrive åtte timer hver dag - og om spill, til og med - har nesten føltes urettferdig bra.

Fra og med 1. august er det Kristian, Daniel og Line som skal styre GR-skuta, noe jeg ikke akkurat bekymrer meg over. De har alle ekstreme individuelle ferdigheter, og sammen kan de lett bli den sterkeste redaksjonen bladet noensinne har hatt. Frilanserne våre holder i tillegg et skyhøyt nivå, og jeg ser frem til å følge med på nye og lovende talenter som måtte dukke opp etter at de nye stillingene er fylt.

Med det takker jeg for meg, folkens. Vi har kanskje ikke alltid vært enige, men det har aldri vært noen tvil om at det definitivt har vært underholdende. Håper det fortsetter slik. Snakkes!

HQ