Norsk
Blog
Spill som er kriminelt overvurdert (Del 1)

Spill som er kriminelt overvurdert (Del 1)

Skrevet av Mats2468 den 2 august 2018 klokken 14:13

Ah, jeg liker ikke å snakke om akkurat dette siden mange kan begynne hate på meg dersom jeg setter opp spill som de liker osv :/. Ihvertfall idag er det torsdag og nå skal jeg vise deg et liste over de MEST overvurderte spill som finnes. Del 4 av undervurderte spill kommer imorgen ettermiddag, gled deg!


Grand Theft Auto V

Sjanger: Action-adventure
Plattformer: PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, PC

Metascore: 97
Min score: 88

Jeg mener... Grand Theft Auto V er et veldig bra spill, not let me wrong. Det er bare det at spillet er for overvurdert etter min mening med tanke på helhetsmessig. Altså oppdragene er helt ok, kjøre rundt i los santos for første gang var litt spesielt, men etter en stund, så kan man bli litt trøtt av det og etter man har runda spillet så kan man cashe ut på biler, aksjer, klær eller frisør, men er det virkelig så gøy? Jeg skal ikke lyve, jeg tilbringte for mange timer på onlinedelen for å grinde opp til ting men innså sommeren 2017 at det var waste of time siden ingen virkelig bryr seg hva du hadde osv, online delen idag er et kaos vis du har legget merke til flygende motorsykler, rakketbiler og masse forskjellige virksomheter man kan drive som nå er pointless siden kidsa bare skyter deg ned mens du er igang med oppdragene.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Sjanger: RPG, fantasy
Plattformer: Multi

Metascore: 94
Min score: 65

Jeg er forberedt for å få hatkommentarer.... Skyrim er for min mening altfor overvurdert. Altså Skyrim virket veldig intressant på starten frem til man kom til første byen, men jeg merket noe som jeg ikke likte med dette spillet, altså mapet er altfor svært! Hvordan i alle dager skal man ha tid for å utforske de fleste områdene?? Vel da ser jeg Skyrim som et heltidsjobb. Questene i spillene er drittkjedelige, hovedoppdragene det samme, og combaten er helt ille. Bethesda er jo kjente for sin elendige combat om du har gamet de andre spillene dems. Positive med skyrim er vel at det er en del variasjon på fiendene, noe som er meget viktig i et spill, at man har flere muligheter til å forbrede på karakteren, level systemet er kult og mapet i seg selv er vakkert og pent.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Sjanger: Action-adventure
Plattformer: Switch, Wii U

Metascore: 97
Min score: 86

Hehe, selv som Zelda fan må jeg nok innrømme at BOTW er ALTFOR overvurdert. Du er kanskje litt spent over hva jeg skal si regner jeg med, la oss sette igang. Det føltes ut som at da jeg gikk ut til Temple of Time, merket jeg noe veldig anneledes med serien, spillet har jo RPG elementer, det er noe nesten aldri Zelda serien er kjent med, untatt Zelda 2 hadde en del, men BOTW kunne man legge merke til at inventoren var forskjellige til hver kategori, fra våpen til crafting items. Det var også healthbar på bossene osv. Om du husker fra Ocarina of Time, var størrelsen på mapet passe right? I BOTW har Nintendo overdrivet med størrelse, hvorfor ser jeg problemet med at mapet blir stort? Simpelt sett hater jeg å travle i titalls minutter til det stedet jeg skal til, I BOTW kan det ta faktisk HALVTIME på å komme seg til Zora's Domaign fra startområdet. I OOT var aldri problemet slikt. Våpengreiene med at noen av de knekker under combaten er det verste som kan skje, man kan jo dø right? Dette hadde jeg et stort problem med, jeg døde altfor mange ganger pga dette. Bossene i spillet er uintressante og fckings vanskelige akkurat som Dark Souls, hva skjedde med Nintendo Temaet? Zelda er ikke Dark Souls for fuck sake. Lite variasjon på fiender, noe som kan bli kjedelig. Positive med BOTW er hvor vakkert de forskjellige plassene er, soundtracket er himmelsk, kul bossfight med ganon og intressante karakterer.

Gears of War

Sjanger: Thirdperson Shooter
Plattformer: Xbox 360, Xbox One, PC

Metascore: 94
Min Score: 86

Jeg hadde sykt høye forhåpninger til dette prisbelønte spillet, jeg spilte gjennom det ganske nylig, og var imponert, men 94 fortjener den ihvertfall ikke. Storyen er ok, Markus Phenix er awesome men de andre karakterene er meh, level designet kan være småkjedelige, bossfightene er for lette, og veldig lite variasjon på fiender. Positivet med spillet er det at det skjer noe hele tiden, mange dritfete våpenutvalg, Marcus Phenix som karakter og hvor overaskende skummel spillet kan være.

Hva synes du om dette? Hadde noen poeng her eller var dette bare slemt av meg? Si gjerne hva du mener i kommentarfeltet!

Takk for at du tok deg tid for å lese bloggen!

Cheers

HQ