Norsk
Blog

En liten reklame

Skrevet av Matscoolio den 22 september 2010 klokken 20:53

Er du lei av livet? Har kaninen din forlatt deg til fordel for en annen gulrot? Har zappen gått ut av zappetommelen? Er trampolinen gått tom for tramp? Taper du mot deg selv i stirreleken? Får du fyken fra jobb før du har startet? Har du lavere selvtillit enn rømme er oppskrytt?

Om du svarer "Tja", "Veel" eller "Jeg antar det..." på noen av spørsmålene bør du ta en titt på Bjarne Skarsnøs nyeste bok: "Hjelp til selvhjelpende hjelp som hjelper selvhjelpsforsøkene du har prøvd før til å lykkes!" Den kommer til å blåse deg av veien, skinnene, føttene, sandalene, verneskoene, sålene, skinnklærne, og du kommer også til å miste begge mandlene! Så husk å ta med is!

Synes du det ser for godt ut til å være sant? Vel, for all del; jeg tvilte også litt først, men etter å ha lest litt i boken var jeg overbevist: dette fungerer faktisk fjell! Om du bestiller boken akkurat (!!!) så slenger vi med tre sett servietter med frekke, rosa farger og "Hello Doggy"-motiv. Om du mot all menneskelig fornuft velger å bestille SENERE slenger vi med, ikke én, ikke to, ikke tre fire eller fem, men SEKS pakker med Menthos®(The Freshmaker), uten at det koster deg et øre ekstra. Du blir dog nødt til å betale 150,- i frakt, ettersom de seks pakkene er størrelse XXXXL. Det er totalt verdt det, og om du går glipp av dette bør du finne et hjørne og sitte der i tre-fire dager, til du skjerper deg og kjøper dette fantastiske produktet. Om du dog bor i et rundt hus, så har jeg intet råd. Men det er råd å finne i boken, så du bør kjøpe den, så du vet hvordan du skal skamme deg, UTEN SKAMMEKROK.

Ikke for å slå vanvittig hardt på en veldig død hest, men kjøp og få med 3 sett "Hello Doggy"-motivfylte, rosa servietter, uten noen ekstra kostnader. Og forresten, om du kjøper senere så får du IKKE 6 pakker med Menthos® (The Freshmaker), men du får likevel frakt på 150 Norske kroner. Så bestill nå, og unngå dette. Om du vil bestille nå, ring 555-ITS-A-SCAM! Det var: 555-IF-YOU-CALL-THE-NUMBER-YOU WILL -LOSE-ALL-YOUR-MONEY.

Hade bra, og god lesning!

HQ