Norsk
Hardcore? BAH!

Hardcore? BAH!

Ja! Jeg er offisielt lei av alt som heter hardcore gaming!

Oioioi! En dristig åpningssetning her Pepperoniman? Definitivt, men nok er nok!
Jeg har kjent en merkelig følelse når jeg spiller i det siste. Når jeg løper rundt og stikker motorsager inn i ryggen til folk i Gears of war, eller når jeg skyter Ryu's Metsu Hadoken rett inn i trynet på Zangief! Er det vel og bra.. Men det er liksom ikke... GØY!

Så jeg er på GR sjekker ut noen nye anmeldelser av spill, og jeg klikker meg inn på Rhythm paradise. Jeg ser en god karakter og noen fargerike screens og tenker: "Hmm.. Dette ser jo okay ut?" Så besøker jeg Onkel youtube og ser ÈN (Bemerk ÈN.) Gameplayvideo, og jeg smiler! Jeg smiler fra øre til øre! Jeg har ikke sett noe så simpelt, men likevel så genialt siden... Jeg aner ikke! Rytmen tar meg mens jeg sitter og ser på! Og hodet mitt gynger og føttene tramper. Dette ser bare sinnsykt... GØY UT!

GØY er ordet som mangler i hodet mitt når jeg spiller GoW! Jeg trodde jeg hadde mistet interessen for gaming! Men jeg må visst bare komme meg unna de store "Hardcore" titlene for å spille noe som kanskje ikke har noen dypere mening, avansert spillmekanikk eller skinnende piksler. Men som underholder meg i sin enkelhet og spillbarhet!
Får meg til å tenke på Wario Ware: Smooth moves! Der jeg veiver med armene som en gærning! Dukker opp og ned, uten noen hensikt, bortsett fra kanskje å få litt flere poeng på den måleren. Og det er... Moro.

Vil gjerne ha svar på hva dere mener om Hardcore gaming, og hvordan dere definerer ordet Hardcore.:)

HQ