Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
E3 2011: EA

E3 2011: EA

Spillene EA bydde på i sin pressekonferanse var:
- Mass Effect 3 (6. mars 2012)
- Need for Speed: The Run (15. november 2011)
- Star Wars: The Old Republic (TBA)
- SSX (Januar 2012)
- Fifa 12 (Q4 2011)
- Madden 12 (Q4 2011)
- The Sims Social (TBA)
- Kingdoms of Amalur: The Reckoning (2012)
- Overstrike (TBA)
- Battlefield 3 (25. oktober 2011)

Mass Effect 3 har jeg jo nevnt tidligere. Denne gangen ser vi en stor boss-fight, og det hele ser fint og massivt ut. Kinect blir ikke demonstrert i nevneverdig grad her.

Need for Speed: The Run ser unektelig bra ut der Jason DeLong kjører og løper for harde livet. Det gjelder fortsatt å se om spillet holder den kvaliteten de viser og vi forventer. Dette forteller jeg litt mer om senere, da jeg testet dette når jeg var på min lille utflukt til Vancouver.

Star Wars: The Old Republic kan by på mer lyssverd en selv den hissigste fanatikeren kan klare å tåle. Likevel ser dette svært bra ut og jeg tviler ikke på at det er mange som gleder seg...

SSX finnes opp på nytt. Du får tilgang på så og si alle store fjell-områdene du kan tenke deg. Man har brukt NASA-data for å gjenskape områdene.

Overraskende nok så blir Fifa 12 det beste Fifa-spillet noen sinne. Bedre, mer avansert, mer tilgjengelig, kulere, you name it. Liker du Fifa, så kan jeg ikke se noen grunn til at dette ikke skal bli kult

Overstrike er Insomniac Games' første multiplattformspill. Humor ser ut til å være et viktig element i actionspillet, og det virker lovende. Jeg liker stilen deres.

Battlefield 3 imponerer massivt fortsatt, selv etter å ha sett MW3. I tillegg byr DICE på Battlelog - antagelig Battlefield 3 sitt svar på Autolog til NFS - der man kan gruse venners rekorder.

Sims Social er rett og slett Sims på Facebooken din! Dermed kan du virkelig direkte leke med vennene dine.

Origin.com reklameres for. En tjeneste for å få mer innhold, og som vi har hørt, er det en konkurrent til Steam.

Dermed var EAs event over. Denne gangen ble det litt stykkevise kommentarer om hvert av spillene. Jeg vil si at EA hadde en bedre spillpresentasjon enn hva Microsoft hadde selv. Battlefield 3 ser helt sykt ut og jeg kan ikke vente til å få hendene mine på spillet. :D

HQ