Norsk
Barneparkering

Barneparkering

Skrevet av SirThomas den 4 januar 2020 klokken 13:05

Du er en bra mann.
- Ansatt på Huset

Det første jeg tenkte på med replikken over, var i TV-serien DAG. Hovedpersonen sier det til sin far i sistnevntes begravelse. I mitt tilfelle, fikk jeg høre det av Nattevakten etter en relativt dårlig kveld igår.

Jeg fikk innvilget permisjon. Men det er ganske strict, og jeg måtte bli hentet og kjørt tilbake. For noe pes! For det første var det fredag igår, ingen har tid til sånt på en fredag - det skal slappes av. For det andre hadde det vært en dødsulykke her i Bergen i en tunnel, så det var kaos i byen. Det merket jeg selv lite til.

Klokken var 15:30 da jeg la ut ønsket om perm. Men ingen hadde tid eller mulighet til å hente meg på SFO. Først rundt klokken 19:00 kom Gamereactor's eminente røykpakke Marlboro Red og reddet kvelden min. Neida, jeg røyker ikke. Men jeg var ikke langt unna å kjøpe en Whiskey til Mr. Red.

Det beste med hele permen var den bilturen der. Det verste var å bli spurt av alle på Huset om jeg koste meg. Jeg gjorde jo ikke det. Min mor begynte å oppføre seg som en skolejente på 16 år og liker dårlig at jeg anser min far som den store helten Edward Kenway fra AC4 Black Flag. En god mann med et ganske dårlig rykte blant pirater flest.

Idag er det lørdag. Jeg har fortsatt utsikter for permisjon, men må operere etter samme naziregime som igår. Bli hentet, og kjørt tilbake. Akkurat nå venter jeg bare på at Pappa skal ringe meg så jeg kan svare på spørsmålet:

Hvilken rolle har Tarantino i Once Upon a Time in... Hollywood?

Jeg så talen til Maud Angelica Behn idag. Knusende. Det er håp for absolutt alle. Og skal jeg tro Nattevakten, blir det ti ganger bedre når jeg kommer meg over på en ny avdeling...

HQ