Norsk
Blog

Hitman: World of Assassination - BETA

Skrevet av Solidus95 den 12 februar 2016 klokken 17:29

Hei, alle sammen!

Vil først og fremst takke Gamereactor for koden til det nye Hitman beta til PS4. Jeg har fått anledningen til å spille gjennom betaen og vil gjerne fortelle litt om mitt inntrykk av betaen.

Jeg vil først nevne at jeg er en Hitman fan fra før av og har spilt gjennom hele serien, utenom den aller første Hitman spillet, og favoritten min i serien ligger mellom Contracts og Blood Money på PS2. Når jeg prøvde betaen for første gang var det innmari kult, utrolig mye å utforske i betaen og en god del ting man kan plukke opp. Som dere vet så har jo Agent 47 den mest spesielle bukselommen noensinne, og jeg måtte prøve det i det nye spillet også. Og heldigvis har Agent 47 fremdeles den store lommen i buksa som er plass til en god del skrutrekker og masse annet rart, mens jeg så vidt har plass til mobilen min i min bukselomme...

Agent 47 har fremdeles den velkjente stemmeskuespilleren fra før i serien. Betaen byr på 2 ulike områder som kan se liten ut, men som egentlig er stort og gøy å utforske. Det er også en god del ulike klær man kan ha på seg, bl.a. politimann, mekaniker og mye fler. Det som er deilig i det nye spillet er, at nå er det ikke slik at alle politimenn kjenner deg igjen, når du har på politikostymen på deg. Det er heller noen få politimenn som kan kjenne deg igjen, i forhold til de gamle spillene da HELE gjengen kjente deg igjen...

Som dere vet så er dette en beta, der alt mulig rart kan oppstå og da snakker jeg om glitch og liggnende. Jeg skulle f.eks. dra med meg en "kompis" jeg hadde "kost" litt for mye med, men plutselig flyr han et par meter opp i lufta og dras unna meg, mens jeg drar en "usynlig person" med meg. Etter ca. 10 sekunder blir det hele til normalt igjen og det var mer komisk enn irriterende (synes jeg). Noe annet er at personene ikke er helt lip-synced med når noe skal sies, enten beveger munnen dems for tregt eller for raskt. Noe annet er at våpenet du har på ryggen vil av en eller annen merkelig grunn gå gjennom nakken og ryggen din, men som dere vet så er Agent 47 så sterk at han ikke føler noe smerte... ;)

Det jeg liker er at betaen har mye innhold som kan utforskes og at det er også mye som er hentet fra Hitman Blood Money. Det jeg håper er med i det fulle spillet er en god historie, som jeg fikk inntrykk fra betaen vil ha. Ettersom betaen forteller om hvordan Agent 47 blir den utvalgte så er dette svært interessant å vites.

Mitt helhetlige inntrykk av Hitman World of Assassination BETA, er at den er utrolig spennende og fascinerende, i tillegg til å ha masse innhold og ulike måter man kan bli ferdig med oppdragene på. Spillgrafikken er også ganske bra og detaljene er nydelige! Har du enda ikke betaen, men lurer på om du burde skaffe deg den. Så anbefales det, men som sagt er jeg en langtid Hitman fan i spillserien, og dette er kun min mening. Det eneste som jeg er litt i tvil med er musikken i spillet. Jeg mener at musikken er en svært viktig del av Hitman serien, og får håpe på at det er den velkjente Jesper Kyd som er komponisten for spillet, hvis ikke så håper jeg uansett på en god og bra Hitman musikk følelse.

Takk for at du tok tiden til å lese gjennom min "mini" anmeldelse av betaen :)

HQ