Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Ny hobby og gamle minner...

Ny hobby og gamle minner...

Wow. Tiden flyr! Påsken er like rundt hjørnet. Denne vinteren har bare sust forbi. Helt forskrekkelig at man allerede har nådd April. Men med tanke på at man raskere kommer seg ut av den kalde vinteren, er det kanskje likså greit selv om årstidene og klimaet har vært nokså føkka likevel de siste årene.

Det har vært en liten måned siden sist jeg ga lyd fra meg. Tiden har gått med til å komme seg ut i jobb igjen, tjene til livets brød og forgude fritiden. Det meste er med andre ord tilbake til normalen. For å være ærlig er jeg nå på mere jakt etter en ny jobb enn før, men man må jo holde ved den jobben man har inntil videre.

På spillfronten holder jeg på med å runde SOMA, et skrekkspill fra skaperne av Amnesia. Samtidig har jeg banket samboeren min gul og blå i Gangbeasts. Eller...hun banket nok meg også like mye, om ikke mer.
Har enda ikke fått av meg basillen med Call Of Dutys Blackout, hvilket har gått gjennom en del forandringer. Jeg og sambo har nærmere 2000 matcher bak oss pg begynner egentlig å bli brukbare. Ikke proffe, men brukbare.

Har også børstet støvet av Sea Of Thieves og dratt til sjøss med min bror igjen. Det gjør meg likevel vondt å si at spillet fortsatt mangler innhold nok til å fengsle meg lenge. Alene er det helt døfødt, men med en kompis over nettet er det gull verdt.

Jeg har dessuten begynt å spille The Elder Scrolls 3: Morrowind igjen. Fy fela så mye dette spillet har betydd for meg. Jeg tror jeg har uttalt meg mer enn nok om det før. Jeg har aldri rundet det med alle questene og DLC-ene, samt fulgt en historie uten å drepe noen nødvendige NPC-er. Det er mitt mål denne gangen. Jeg må innrømme jeg trodde jeg ville føle at spillet har tapt seg siden jeg la det på hylla i 2013, men neida, det lever godt opp til hva det en gang var. Jeg aner ikke hvorfor, men Morrowind vil alltid være bedre enn både Oblivion og Skyrim i mine øyne. Det er liksom mer orginalt, interessant og kreativt enn de andre stortitlene.

Ser jeg frem til noen spill? Nei, egentlig ikke, og det er heller ikke planen da økonomien ikke tilsier at spill bør prioriteres akkurat nå. Jeg har mer enn nok spill jeg burde pløye meg gjennom først. En ting er ialfall skrevet i stein; og det er at jeg fortsatt ikke skal gå til innkjøp av Fallout 76. Bethesda var nok ikke redan for et online-spill og nå har de desverre tråkket i salaten igjen ser jeg. De lovet at mikrotransaksjoner ikke skulle ha betydning for hvor god man er i spillet. Vel, føkk det, vi bryter alle løfter og gjør det mest arrogante valget ved å la dette skje. Du kan altså kjøpe deg fordeler i spillet. Det er synd og skam. Hvordan kunne de synke så lavt? Er dette spillet tidenes flopp? Muligens en god kanditat til å vinne iallfall.

Jeg har også fått en ny hobby som jeg er nokså flau over, men det får så være. Jeg og sambo har nemlig begynt å perle. Et kreativt tidsfordriv som man burde annerkjennes for selv om det kanskje ikke et så matcho. Jeg synes det er beroliggende. Det kule er at man kan lage så mange kule 8-Bits figurer. Både på brett og i 3D.

Med dette vil jeg ønske dere alle en riktig fin uke!

HQ