Norsk
Blog
God jul! (2018)

God jul! (2018)

Da er det vel på tide å la juleklokkene ringe kling-klang-klong, peise ribba inn i ovnen, la surkålen koke og sausen puttre mens medister og erterstuing står og godgjør seg. Fyll glassene med julebrus og det som sterkere måtte være. Ja, julen er endelig her, og jammen kom den raskt i år også.

Jeg og mine må ty til å ta julemiddagen en dag på forskudd i år, da selve julekvelden blir belastet av jobb for min bedre halvdel. Julemat i dag, pakkeåpning og restemat i morgen. Helt greit for en gangs skyld det også.

Julen har alltid vært en betydningsfull høytid for meg. Den er fyllt av minner fra fortiden og med mange muligheter for å skape nye. I fjor ble jeg stygg-dårlig på julaften, og lå syk helt til nyttårsaften. Er litt uggen i år også, men tror jeg skal greie å holde meg oppegående. Skal selv jobbe en del i jula.

For tiden gamer jeg CoD: BO4, og da for det meste Blackout. Det blir også noen rideturer i Red Dead Redemption 2, litt leking med Spyro-trilogien, samt en mengde South Park: Fractured But Whole.

Jeg har alltid forbundet julen med gaming. Har mange minner derfra, hvor kanskje Zelda: Majora's Mask og Mario Kart: Double Dash!! står mest sentralt i tillegg til Morrowind. Dette er bare noen i en rekke av mange flere selvsagt. Tror jeg har blogget om det tidligere, hvis ikke får jeg gjøre noe med det.

Jeg har også vært så heldig å vinne i kalenderkonkurransen så det kommer nok et Fifa 19 i posten i romjula eller ved nyttår. Takker GR for den fine julegaven og håper jeg ikke er like dårlig på banen som da jeg en gang gamet Fifa 2004. Ja, det er lenge siden. Jeg vet.

Selv har jeg egentlig ikke vært så veldig aktiv her inne den siste tiden. Det er så mye annet som gjerne kommer i veien nå i førjulstida. Men nå som alt stresset er unnagjort kan man sette seg tilbake og ta en oppkvikket gløgg med god samvittighet.

Ha en god jul alle sammen!

HQ