Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Grått nytt år!

Grått nytt år!

Godt nyttår! På tide å finne noen forsetter som snart vil brytes.

Etter en noe tung tid må jeg nok innrømme å ha gått på en smell. Møtt veggen, rett og slett. Sykdom i familien, masse jobb og egne problemer på tankefronten har resultert i at jeg er tappet for energi. Jeg kan sove i 12 timer og fortsatt våkne med en utslitt kropp. Det er nok på tide med en pause fra alt en ukes tid eller to.

På slike tider trekker jeg meg inn i meg selv. Jeg holder meg unna folk så lenge jeg klarer det og kan det. Jeg har god støtte i min samboer. Hun er rett og slett fantastisk.

I det siste har jeg gamet alt for mye. Utallige timer i Red Dead Redemtion 2, samt totalt syvhundre-og noe kamper i Cod: Black Ops 4 sin Blackout-modus med min bedre halvdel. Dessuten har Xboxen fått kjørt seg med South Park - Fractured But Whole, Ori And The Blind Forest, Fe og Fifa 19, samt TES3: Morrowind.

Jeg har etter 170 timer i RDR2 endelig fått finskrevet og fått ferdig en endelig anmeldelse av spillet som først ble skrevet kort tid etter spillets release. En anmeldelse av Ori er også ferdig. Mulig flere er på vei når jeg får ånden over meg.

Utenfor vinduet snør det. Samboeren er på jobb, nattvakt. Jeg og hunden, samt katten er hjemme.
Jeg tenker litt på hva 2019 kan bringe. Ja, både i mitt virkelige liv og på spillfronten. Jeg håper på gode spill, selv om jeg vet ingen kan toppe RDR2 fra i fjor. I mitt virkelige liv håper jeg på å få dratt i land storpotten i Lotto.

Dette var alt jeg hadde på hjertet denne gangen. Bare litt vissvass, rett og slett.

Takk for alt det fantastiske året 2018 har gjort. La oss håpe at 2019 blir noen lunde like bra.
Og takk for at du leser bloggen min.

Ønsker dere alle et godt/grått nytt år :)


Bildet viser forøvrig hvor man ikke bør trave i RDR2.

HQ