Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Riktig god helg!

Riktig god helg!

Da var det helg igjen! Hva skal folk spille i helga?
Jeg fikk nettopp Zelda Twilight Princess HD i posten, så det blir nok å game det. Holder også på med Breath Of The Wild etter en lengre pause.
Samtidig vil jeg tro det blir litt Blackout i CoD BO4 med madammen. Ikke så rent lite heller.

I går kveld og natt gamet jeg en del Breath Of The Wild da madammen var på nattevakt. Det syke er at jeg enda ikke har fullført det, men jeg aner ikke hvor mange timer jeg faktisk har brukt på det. Det er jo så mye å oppdage og gjøre i det.

Twilight Princess gleder jeg meg til å gå gjennom igjen. Det er mange år siden jeg rundet orginalen på Gamecube, og som jeg har nevnt tidligere synes jeg det inneholder seriens beste templer og bosser. Min favoritt er dog Ocarina Of Time, men TP er et soleklart vel utført spill som gjorde serien godt da det kom ut.

Jeg vil med dette ønske dere alle en riktig god helg!

HQ