Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Ei ny tid kommer sjøl om fjellan står...

Ei ny tid kommer sjøl om fjellan står...

Da var vi i gang med en ny uke. Hei-tjohei! Vel, tiden er desverre tung for min del grunnet sykdom. Likevel må man holde motet oppe. I tillegg skal jeg nå slutte helt med min store synd; nemlig snusen. Problemet er at jeg har snust mye og er meget avhengig av det. Likevel; nok får være nok. Jeg har min siste boks og den nærmer seg slutt. Dette blir et helvete...

I helga har jeg vært i middag hos mine foreldre. Foruten det har tiden blitt brukt hennslengt på sofaen. Jeg og sambo har begynt en ny verden på Minecraft sammen. Jeg fatter ikke hvorfor jeg aldri går lei det spillet. Indexen min kan si at vi har gamet Minecraft totalt snart en måned i strekk om man legger sammen alle timene. Dette i løpet av de to årene jeg har eid Xbox One. Kjøpte den jo med Minecraft Edition. Jeg gamet også Minecraft på PC i starten, deretter på Xbox 360, så totalt har jeg nok brukt alt for mye tid i dette block-universet.
Men jeg går ikke lei. For meg selv bygger jeg dessuten på en Creative-bane som inneholder mange middelalder-byer og slikt. Det er herlig å kunne skape noe. Jeg tror aldri jeg helt kan si meg ferdig med Minecraft. Det er et fenomenalt spill.

Timene har også blitt godt brukt i Call Of Dutys Blackout-modus. Snart har jeg og sambo spillt 1500 matcher. Det skal visst komme enda en oppdatering til spillet i dag. Muligens kun for PS4, og noen dager senere på Xbox. Det gledes.

Zelda: Twilight Princess HD ble brått satt på vent da jeg ikke følte meg helt klar for det enda. Dessuten har jeg brukt en del tid i Breath Of The Wild.

Stort mere har jeg ikke å meddele for denne gang.

HQ