Norsk
iTunes er et HELVETE!!

iTunes er et HELVETE!!

Skrevet av Soma Cruz den 13 januar 2009 klokken 00:24

Ja. Jeg er sur. Nei. Forbanna. På iTunes. Hvorfor i hælvete skal akkurat jeg bli utsatt for noe så idiotisk som det jeg nå skal fortelle om?

For nesten to år siden begynte jeg å jobbe i Kiwi, og det med god lønn for en daværende 15-åring. Hele 88,49 kroner i timen tjente jeg på den tida. Og jeg som stod å håpa på 50-60 kroner. Uansett. Etter den første lønninga gikk jeg glad og fornøyd til Lefdal på Strømmen Storsenter. Det var nemlig noe jeg ville ha takk i, nemlig en av disse fænsi aIpåddene som en god del mennesker drassa med seg i bukselomma. Jeg svidde av 2500 norske kroner på en hvit iPod med hele 30 GB!

På den tiden brukte jeg mine foreldrers PC til å surfe på nettetog diverse, og nå også til å legge inn sanger på den da nyinnkjøpte iPoden min. Høsten samme år ble jeg konfirmert, og en av de mest brukte gavene er PC-en jeg i skrivende stund skriver via. Jeg måtte selvfølgelig laste ned iTunes til denne PC-en, og jeg trodde ikke det denne gangen skulle få problemer jeg aldri tidligere hadde opplevd.

Så enkelt skulle det derimot ikke bli.

PC-en fungerer til alt jeg trenger den til, unntatt én vesentlig ting; iTunes. Jeg har oppdatert den mange ganger til nyeste versjon, men det er et eller annet med min som jeg ikke aner om noen andre har, og det er at min iTunes i blant SLETTER ALT JEG HAR LAGT INN I PROGRAMMET! Trodde det var et engangstillfelle første gang det skjedde, men nei, da. En seks-sju ganger har det skjedd. To av dem allerede i år! Kjøper heldigvis ikke musikk via tjenesten iTunes har. Jeg kjøper den musikken jeg har lyst på på fysiske CD-plater, og laster ned det som er plent umulig å få tak i, eller for å sjekke ut band og artister, for så og enten slette dem eller kjøpe dem hvis mulig.

Men altså; vet vet det "bare er å legge inn alt på nytt, blah blah blah". Det er bare det at med 9 GB med musikk jeg vil ha inn på iPoden (har totalt ca. 40GB, men det jeg hører mest på havner i iTunes), og i tillegg diverse podcaster (Morgenkåseriet og Gamereactor), og en haug av filmer. Det sier seg selv at det tar en stund å synkronisere iPoden!

Det holder! Jeg laster ned Winamp!

HQ